דובדבנים בסירופ שקדים על יוגורט יווני
דובדבני המתכון בסירופ שקדים על יוגורט יווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סוכר, יוגורט יווני, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היוגורט היווני רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט כקינוח. נסו קינוח דייט לילי: דובדבנים קלויים עם יוגורט יווני סוכר חום רום, פנקייק יוגורט יווני פלאפי עם סירופ פירות יער, ו יוגורט יווני פאנה קוטה עם סירופ פטל-יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא דובדבנים, סירופ שקדים, סוכר, lemonjuice, ו 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר אמדיום על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל רדוד, אבל דובדבנים עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 5 דקות.
העברת תערובת כדי bowland בואו להתקרר לחלוטין. צ ' יל עד cold.DO קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.לכסות ולשמור מקורר.
מחלקים יוגורט בין קערות. Spooncherries עם מיצים מעל.