קושימומחה
מוכן ב18 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דובדבנים-פירות יער מרנג טורט

דובדבנים-פירות יער מרנג טורט
מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 18 שעות גשו לסופר וקנו וניל, סוכר מגורען, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גלידה מרנג טורט עם פירות יער ושמנת, פירות יער 'N' קרם טורט, ו פירות יער 'N' קרם טורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
כ -30 דקות לפני ביצוע הקליפה מרנג, מניחים מפריד ביצים מעל קערה קטנה. פתח כל ביצה על מפריד הביצים כדי להפריד את הלבן מהחלמון. (שמור חלמוני ביצה למתכון אחר.)
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את החלבונים ביצה בקערה בינונית נקייה, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד 30 דקות.*
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים את התנור ל 275 ° F. קו גיליון עוגיות עם פיסת נייר נייר או נייר קלף בישול.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
4
מוסיפים את הקרם של טרטר לחלבונים ביצה; להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד תערובת נראה קצף. לנצח ב 3/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך להכות על 5 דקות, לעצור מדי פעם כדי לגרד תערובת מהצד והתחתון של קערה עם מרית גומי, עד התערובת היא מבריקה ויוצרת פסגות נוקשות כאשר חובטים מורמים. (לא underbeat כי פגז מרנג לא יחזיק את צורתו.) על גיליון העוגיות, לעצב את מקצפת לתוך סיבוב 9 אינץ 'עם החלק האחורי של כף, בונה על צד 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
עוגיותעוגיות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
קערהקערה
5
אופים 1 שעה 30 דקות. כבה תנור; השאר מקצפת בתנור עם דלת סגורה 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור להתקרר על מדף קירור 2 שעות יותר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
מניחים קערה בינונית ואת המקצף של מיקסר חשמלי במקרר כדי להירגע. אלה ישמשו כדי לנצח את הקצפת, אשר פועם טוב יותר בקערה קרה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
מניחים בלוק של גבינת שמנת על צלחת, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר על 30 דקות כדי לרכך מעט. או כדי לרכך גבינת שמנת במיקרוגל, להסיר עטיפת נייר ולמקם בקערה למיקרוגל; מיקרוגל על בינוני (50%) 45 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת השמנת הריכה, 1/2 כוס סוכר והוניל עד מעורב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
יוצקים את הקצפת לתוך הקערה הצוננת. הכנס את המקצף הצונן במערבל החשמלי. הכה במהירות גבוהה עד שמנת מוקצפת יוצרת פסגות רכות כאשר חובטים מורמים. מקפלים בעדינות את הקצפת ואת מרשמלו לתוך תערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קצפתקצפת
גבינת שמנתגבינת שמנת
מרשמלומרשמלו
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
11
מניחים את הקצפת על צלחת הגשה, ולכפות את המילוי על הקצפת. כיסוי; מקררים לפחות 12 שעות כדי למזג את הטעמים אבל לא יותר מ 24 שעות.
12
יש לשטוף את התותים במים קרים, ולייבש על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
13
חותכים את הגוף, או "כובע", מכל תות עם נקודת סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
14
חותכים את התותים לאורך לפרוסות כדי למדוד 1 כוס. בקערה בינונית, מערבבים יחד את מילוי העוגה, תותים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיץ לימוןמיץ לימון
מילוי פאימילוי פאי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
כדי לשרת, כפית את תערובת ברי על המילוי. או לחתוך את פגז מרנג לחתיכות הגשה, ומעל כל מנה עם תערובת ברי.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער