קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

דוחן קרמי עם פורטובלוס קלוי

דוחן קרמי עם פורטובלוס קלוי
דוחן שמנת עם Portobellos קלוי נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו חומץ בלסמי, גורגונזולה, גבינת פקורינו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספגטי שום שמנת עם portobellos קלוי, Millet Methi Pulao - Foxtail Millet Pulav עם עלי חילבה-דוחן הודי s, ו Pesto Portobellos קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. לשטוף ולנקז את דוחן. שים את זה בסיר כבד (אמייל יצוק ברזל, אם יש לך אחד).
מרכיבים שתצטרך
דוחןדוחן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את החלב, 2 כוסות מים, וקמצוץ גדול של מלח. מערבבים. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ואז להפחית לרתיחה עדינה, לכסות, ולבשל, ערבוב מדי פעם כך התחתון לא לשרוף, עד מכרז, 20 עד 25 דקות. מערבבים את אגוז מוסקט ותימין ומבשלים עוד 3 דקות. העקביות צריכה להיות כמו זו של פולנטה רכה עם כמה נאגטס דוחן בו. אם זה מתחיל להתעבות יותר מדי או המרקם גס מדי, להוסיף עוד 1/2 כוס מים כפי שהוא מבשל. מערבבים בשתי הגבינות, לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל, אם תרצה בכך. תכבה את החימום ותשאיר את המכסה פתוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
נגיסי עוףנגיסי עוף
פולנטהפולנטה
דוחןדוחן
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמן, חומץ, herbes דה פרובנס, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מברשת שני הצדדים של הפטריות עם ההלבשה בעדינות לזרוק את כרוב עם ההלבשה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כרובכרוב
5
שים את הפטריות על תבנית אפייה מעוטרת, בצד גזע למעלה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים עד שהפטריות התכווצו והתרככו, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר את תבנית האפייה מהתנור, להפיץ את הכרוב בחלל הנותר, מפזרים את פתיתי הפלפל האדום, וצולים עד הקייל הוא רק ריכך וטגן קצת, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
כדי לשרת, מניחים כף נדיבה של דוחן גביני על כל צלחת. למעלה עם פורטבלו, כמה כרוב קלוי, כמה פקורינו, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
דוחןדוחן
כרובכרוב