דיבן עוף
עוף דיוואן לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת $1.21 למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-22 גרם חלבון, 28 גרם שומן ובסך הכל 446 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אם יש לכם פירורי לחם, חתוך, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 51 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48%. הציון הזה מוצק. נסו דיבן עוף (או דיבן טורקיה), דיבן עוף ודיוואן עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן ממיסים 1/4 כוס חמאה.
מוסיפים קמח, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את השמנת ובישול שרי או מים; מבשלים ומערבבים עד שמסמיך ומבעבע. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות. מערבבים במרק עד לקבלת מרקם חלק; מסירים מהאש ומניחים בצד.
מניחים ברוקולי בתוך 13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה. מכסים באורז ולאחר מכן במחצית מהרוטב. למעלה עם עוף. מערבבים גבינה מגוררת לתוך הרוטב שנותר; יוצקים על העוף.
ממיסים את יתרת החמאה ומערבבים עם פירורי לחם.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שהם מתחממים.