פיצה פסטו שלוש גבינות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה שלוש גבינות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-32 גרם חלבון, 41 גרם שומן ובסך הכל 733 קלוריות. 47 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, שמן זית, זיתים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פיצה פסטו וגבינה, פיצה פסטו שתי גבינות ופסטו גבינת עיזים.
הוראות
במחבת קטנה מטגנים בצל ופלפל אדום בשמן עד לריכוך.
מניחים קרום על 12 אינץ' לא משומן. מחבת פיצה; למרוח בפסטו. מעל תערובת בצל, זיתים, גבינות ועגבניות.
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
פיצה עובדת ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את Casteller Cava Rosado. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קסטלר קאווה רוסדו
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים העשוי בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. התיישן במשך 12 חודשים על המשקעים לפני השחרור, הוא מספק טעמים מובחרים באופן עקבי. הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם כמעט כל טאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמימיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין לבדו.