מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לכי לחנות וקחי מיץ תפוחים, סוכר מגורען, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: דייסת תאנה ושזיף, דייסת שזיף קינמון, ו קרם אוכמניות נורבגי עם לבנדר ווניל.
הוראות
1
מערבבים נתחי חמאה, ½ כוס סוכר מגורען, סוכר חום, ושמנת בסיר 1 ליטר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מתעבה ומגיע לרתיחה מלאה (5 עד 8 דקות). מערבבים וניל. להפריש לבוא לטמפרטורת החדר.הפוך את דייסת השזיף: קוצצים את השזיפים לחתיכות קטנות ½ אינץ', הסרת הבורות כמו שאתה הולך. יש קערה גדולה בקרבת מקום כדי לאסוף את בשר השזיף וכל מיץ המצטבר כמו שאתה עובד. לזרוק את חתיכות שזיף עם מיץ לימון הנותרים 4 כוסות סוכר.
תן לתערובת לשבת כעשרים דקות.בחר סיר גדול, רחב עם תחתית כבדה.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את תערובת השזיף ומביאים אותו לרתיחה נמוכה ואיטית על חום בינוני-נמוך. זה יכול לקחת חצי שעה או יותר. אל תמהר. מערבבים את התערובת לעתים קרובות גירוד התחתון של הסיר כדי לוודא הפרי לא מקל או לשרוף. לאחר הרתיחה הנמוכה מושגת להתאים את החום ולאפשר לו להרתיח עוד 20-25 דקות, ברפרוף את כל קצף מתפתח על גבי. המרקם חשוב, אתה לא רוצה לבשל או מעל מערבבים את הפרי עד כדי כך שהוא נשבר יותר מדי.צור slurry עם עמילן תפוחי אדמה. כבה את החום וטפטוף איטי בעמילן, תוך ערבוב כל הזמן. מכסה את הסיר ולתת לו לשבת עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר. הדייסה מוגשת בטמפרטורת החדר עם טפטוף של רוטב וניל על כל מנה.