דילים כשרים מוכים בירה עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 5 מנות עם 826 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 79 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם מלח כשר ופלפל סדוק, חלב חמאה, חלמון ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו בירה מוכה בקלה, בירה מוכה בקלה, ו בקלה מוכה בירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את חלב החמאה, החרדל, החלמון, חזרת ומיץ הלימון במעבד מזון ועבד עד שהתערובת יוצרת מחית רטובה; הוסף כמה טיפות מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מזלפים פנימה את השמן עד שנוצר תחליב. מתבלים ב 1/2 כפית מלח וקורט פלפל לבן. טועמים ומוסיפים עוד מיץ לימון לפי הצורך. מצננים עד שמוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אמולסיות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
1
מחממים את השמן ל 375 מעלות בתנור עמוק או בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, הקאיין, 1/2 כפית מלח וקורט פלפל. בקערה נפרדת, מקציפים יחד את הבירה והחלב. מערבבים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
טפחו על חניתות החמוצים יבשות במגבת נייר, אבקו במעט קמח וציפו בבלילת הבירה. משליכים בזהירות את החמוצים לשמן החם ומבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.