קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות12
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלוקס תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם שרימפס

דלוקס תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם שרימפס
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, תפוחי אדמה אפויים פעמיים דלוקס עם שרימפס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 852 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -64 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 78 מעריצים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פלפל, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים . עם ציון של 70% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה אפויים פעמיים דלוקס עם שרימפס , תפוחי אדמה אפויים דלוקס ותפוחי אדמה אפויים דלוקס ממולאים (לא לדיאטנים!!) .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שפשפו את תפוחי האדמה בשמן צמחי והניחו אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בזמן שתפוחי האדמה נאפים, מבשלים את הבייקון במחבת על אש בינונית-גבוהה עד לפריכות, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים את הפרוסות לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז, ואז מפוררים.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
שופכים מהמחבת הכל מלבד 3 כפות שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
חותכים את השרימפס לשלישים. מחממים מחדש את שומן הבייקון על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
שרימפסשרימפס
8
מוסיפים את השרימפס, תיבול הקייג'ון וקורט מלח. מבשלים עד שהשרימפס אטומים, תוך ערבוב מתמיד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו פטריות מורל טריות, פרוסות1 קילו פטריות מורל טריות, פרוסות
שרימפסשרימפס
מלחמלח
9
כשתפוחי האדמה מוכנים, מניחים להם להתקרר מעט (משאירים את התנור דולק). פורסים את השליש העליון של כל תפוח אדמה וגורפים בזהירות את הבשר לקערה. גרפו את תפוח האדמה מהשליש העליון, והוסיפו את זה לקערה, ואז השליכו את הקליפה. השאר כ-1/4 אינץ' גבול של תפוח אדמה בתוך הקליפה. מועכים את בשר תפוחי האדמה עם 1 כפית מלח, בצל ירוק, גבינה, חמאה, שמנת חמוצה, מיונז ופלפל שחור. ממלאים את קליפות תפוחי האדמה במילוי, ומערבבים מעל כל תוספת. מחלקים את השרימפס על גבי תפוחי האדמה ומפזרים את הבייקון המפורר. מחזירים את תפוחי האדמה לתנור על תבנית האפייה ואופים אותם עד שהם מתחממים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
פלפל שחורפלפל שחור
בצל ירוקבצל ירוק
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
1/4 כפית גרידת תפוז מגוררת דק, בתוספת תוספת לקישוט1/4 כפית גרידת תפוז מגוררת דק, בתוספת תוספת לקישוט
גבינהגבינה
שרימפסשרימפס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
קערהקערה
10
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור, מפזרים את הבצל הירוק הקצוץ השמור ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור