אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, תפוחי אדמה אפויים פעמיים דלוקס עם שרימפס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 852 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -64 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 78 מעריצים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פלפל, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים . עם ציון של 70% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה אפויים פעמיים דלוקס עם שרימפס , תפוחי אדמה אפויים דלוקס ותפוחי אדמה אפויים דלוקס ממולאים (לא לדיאטנים!!) .
הוראות
1
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שפשפו את תפוחי האדמה בשמן צמחי והניחו אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בזמן שתפוחי האדמה נאפים, מבשלים את הבייקון במחבת על אש בינונית-גבוהה עד לפריכות, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 קילו תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מעבירים את הפרוסות לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז, ואז מפוררים.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
6
שופכים מהמחבת הכל מלבד 3 כפות שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
חותכים את השרימפס לשלישים. מחממים מחדש את שומן הבייקון על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
שרימפס
8
מוסיפים את השרימפס, תיבול הקייג'ון וקורט מלח. מבשלים עד שהשרימפס אטומים, תוך ערבוב מתמיד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו פטריות מורל טריות, פרוסות
שרימפס
מלח
9
כשתפוחי האדמה מוכנים, מניחים להם להתקרר מעט (משאירים את התנור דולק). פורסים את השליש העליון של כל תפוח אדמה וגורפים בזהירות את הבשר לקערה. גרפו את תפוח האדמה מהשליש העליון, והוסיפו את זה לקערה, ואז השליכו את הקליפה. השאר כ-1/4 אינץ' גבול של תפוח אדמה בתוך הקליפה. מועכים את בשר תפוחי האדמה עם 1 כפית מלח, בצל ירוק, גבינה, חמאה, שמנת חמוצה, מיונז ופלפל שחור. ממלאים את קליפות תפוחי האדמה במילוי, ומערבבים מעל כל תוספת. מחלקים את השרימפס על גבי תפוחי האדמה ומפזרים את הבייקון המפורר. מחזירים את תפוחי האדמה לתנור על תבנית האפייה ואופים אותם עד שהם מתחממים, כ-15 דקות.