דלעת וחצי פקאן עם רוטב קרמל
דלעת פקאן Semifreddo עם רוטב קרמל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קצפת, סוכר חום זהוב, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו דלעת וחצי פקאן עם רוטב קרמל, עוגת גבינה פקאן דלעת עם רוטב קרמל מלוח, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה) (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 1/4x5 1 / 4x3 אינץ מחבת כיכר מתכת עם ניילון נצמד. מערבבים פירורי gingersnap וסוכר חום במעבד עד בשילוב. עם מכונת ריצה, לאט להוסיף חמאה; תהליך עד פירורים לחים טופס. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו 2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת כיכר מוכן. צ ' יל 10 דקות.
לטאטא דלעת, דבש, ותבלינים בקערה גדולה להתמזג. תניח בצד.
מערבבים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים סירופ מבלי לערבב עד מדחום ממתקים רושם 120°, על 10 דקות.
בינתיים, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד פסגות רכות. בהדרגה להכות סירופ סוכר חם; לנצח עד התערובת היא מגניב, כ 7 דקות.
מקפלים 1/3 של תערובת ביצה לבן לתוך תערובת דלעת תבלינים כדי להבהיר. מקפלים בתערובת ביצה לבן שנותר. מקפלים בפקאנים וחתיכות טופי. תערובת כפית לתוך קרום מוכן. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד הקפאה, בערך 8 שעות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)
מערבבים סוכר, 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 8 דקות.
להקציף ב 1/2 כוס שמנת, חמאה, ולאחר מכן קרם fraîche (תערובת תהיה בועה). מערבבים וניל ומלח. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. מערבבים מעל חום בינוני כדי לחמם מחדש לפני ההגשה.)
לנגב את הצדדים של מחבת כיכר עם מטלית רטובה חמה. הפוך semifreddo על מגש; להסיר פלסטיק.
חותכים לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומגישים עם רוטב קרמל חם וקצפת.