קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

דלעת כבושה

דלעת כבושה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל סקווש כבוש. מתאים ל-40 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 55 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 91 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך זרעי חרדל, מלח, כורכום הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו 5 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת התינוק כבוש, דלעת צהובה כבושה, ו הדלעת הכבושה של ג'ודי.

הוראות

1
בסיר גדול שאינו אלומיניום, לשלב את הסקווש, פלפל, ובצל. מכסים במלח, ולתת לעמוד במשך 2 שעות כדי לשחרר את הנוזלים. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
סקוושסקווש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
רק לפני 2 שעות הם למעלה, לשלב את הסוכר, חומץ, זרעי חרדל, כורכום וזרע סלרי בסיר. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדלזרעי חרדל
זרעי סלריזרעי סלרי
כורכוםכורכום
חומץחומץ
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מסננים את הנוזל המלוח מהירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
4
יוצקים את מלח התבלינים על הירקות, ולתת לעמוד במשך 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מלחמלח
5
מביאים לרתיחה שוב, ומבשלים במשך כ 5 דקות. מצקת לתוך 1 צנצנות סטריליות ליטר, מילוי עם הנוזל בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. נגב את החישוקים במגבת נקייה, והפעל מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנת כדי להסיר בועות אוויר. חותם עם מכסים וטבעות. תהליך במשך 10 דקות באמבט מים רותחים כדי לאטום לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מצקתמצקת