דלעת כבושה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל סקווש כבוש. מתאים ל-40 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 55 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 91 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך זרעי חרדל, מלח, כורכום הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו 5 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת התינוק כבוש, דלעת צהובה כבושה, ו הדלעת הכבושה של ג'ודי.
הוראות
בסיר גדול שאינו אלומיניום, לשלב את הסקווש, פלפל, ובצל. מכסים במלח, ולתת לעמוד במשך 2 שעות כדי לשחרר את הנוזלים. מערבבים מדי פעם.
רק לפני 2 שעות הם למעלה, לשלב את הסוכר, חומץ, זרעי חרדל, כורכום וזרע סלרי בסיר. מביאים לרתיחה.
מסננים את הנוזל המלוח מהירקות.
יוצקים את מלח התבלינים על הירקות, ולתת לעמוד במשך 2 שעות נוספות.
מביאים לרתיחה שוב, ומבשלים במשך כ 5 דקות. מצקת לתוך 1 צנצנות סטריליות ליטר, מילוי עם הנוזל בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. נגב את החישוקים במגבת נקייה, והפעל מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנת כדי להסיר בועות אוויר. חותם עם מכסים וטבעות. תהליך במשך 10 דקות באמבט מים רותחים כדי לאטום לחלוטין.