דלעת מוקפצת עם צ'ילי ובזיליקום (פאקתונג Pad Bai Horapa)
אם יש לך עלים בזיליקום תאילנדי, שיני שום, דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר מטוגן עם עירית וצ'ילי, שרימפס מוקפץ עם בייקון, נענע וצ'ילי, ו בקר מוקפץ עם בזיליקום.
הוראות
בווק כבד, שום מוקפץ ובצל באמצעות חצי ממלאי הירקות, עד השחמה.
להוסיף קוביות דלעת, להרטיב עם מלאי ירקות הנותרים ומערבבים כל הזמן עד דלעת מבושל. מתבלים ברוטב סויה, רוטב צדפות ודבש.
מפזרים עלי בזיליקום תאילנדי ופרוס אדום צ ' ילה.
Reprinted with permission from chiva-Som ' s Thai Spa Cuisine by Cheisarn Chewinsiriwat and his Colinary Team, (C) 2005 (reprinted 2007). Editions Didier Millet PTE LTD for Chiva-Som International Health Resorts CO. בע " מ