קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות64
מגזין

דלעת ספגטי עם עדשים בלוגה, פטרוזיליה פסטו & שיטאקה

דלעת ספגטי עם עדשים בלוגה, פטרוזיליה פסטו & שיטאקה
אם יש לך עדשים בלוגה, פטריות שיטאקה, סקווש ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שיבולת שועל קוקוס פטל שוקולד מרי (עם שמן קוקוס!) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעות בלוגה מוקפצות + דלורית, דלעת ספגטי עם פסטו בזיליקום פטרוזיליה ושרימפס מוקפצים, ו המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה.