דלעת פיקנטי וכרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל דלעת פיקנטי וכרוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 2220 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט, בצל, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו ארוחת ערב לשניים: פיקנטי Mac ' N Collards, קציץ בשר חריף עם כרוב, ו מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חותכים את העליון 1 1/2 אינץ ' של הדלעות ולהשליך. לגרוף את הזרעים עיסת סיבי.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, עגבניות, פלפל צ ' ילה, טימין ושום ומבשלים, ערבוב, עד הבצל הוא רך מעט, על 5 דקות. מערבבים את הבצל הירוק והכרוב, מוסיפים 1 1/4 כפיות מלח ומבשלים, ערבוב, עד שהירוקים רכים מעט, כ -15 דקות. מערבבים את החלב התאדה ואגוז מוסקט ומביאים לרתיחה עדינה. מערבבים ב 2 כפות פירורי לחם, גבינת צ ' דר ואת שאר 2 כפות חמאה ומבשלים, ערבוב, עד הגבינה נמסה והתערובת מתעבה מעט, על 2 דקות.
שים את הדלעות בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' ולמלא באופן שווה עם תערובת כרוב ירוק.
לזרוק את 2 כפות הנותרים פירורי לחם עם הפרמזן.
הוסף 1 אינץ ' של מים רותחים לתבנית האפייה. מכסים באופן רופף עם נייר ואופים עד הדלעות רכות, על 1 שעה, 15 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד השחמה תוסס על גבי, על 30 דקות נוספות.
בואו להתקרר 5 דקות, ואז לגרד את בשר הדלעת לשרת עם כרוב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.