עוגת דלעת פירור עם תפוחים היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוח מרומא, חמאה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: דלעת פירור עוגה, דלעת פירור עוגה, ו דלעת פירור עוגה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין פירורים, לשלב 3 כפות קמח וסוכר חום בקערה בינונית; לחתוך 1 1/2 כפות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
כדי להכין את העוגה, לנצח את הסוכר מגורען ואת המרכיבים הבאים 7 (סוכר מגורען דרך ביצה לבן) עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב. כף קלה 1 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שלב 1 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח ואת החמאה לתערובת הסוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; לערבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. סדר spokelike תפוח על גבי הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
6
מפזרים תערובת פירור.
7
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות על מתלה תיל.