דלעת צהובה כבושה
סקווש צהוב כבוש עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 90 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חומץ סיידר, חרדל טחון, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סלק כבוש מהיר שעועית שעווה צהובה עם Fetan ו עירית, סקווש צהוב, ו דלעת צהובה ממולא Tex-mex (מתכונים דומים).
הוראות
פרוסות סקווש לתוך סיבובים דקים מאוד.
הסר את שני הקצוות בצל, לקלף, וחותכים לחצי לאורכו. פרוסה 1/2 של הבצל לרצועות דקות מאוד, שמירה על החצי השני לשימוש נוסף. זרע דק קוביות פלפל.
לזרוק סקווש, בצל, פלפלים, ומלח יחד בקערת ערבוב.
מוסיפים קומץ קוביות קרח ומספיק מים קרים כדי לכסות. מערבבים היטב לשלב, ומניחים בצד במשך שלושים דקות.
שוטפים את הירקות היטב ומניחים במסננת או מסננת לנקז. בינתיים להביא את החומץ, הסוכר, חרדל הקרקע לרתיחה בסיר קטן. מיד להסיר מן החום, ערבוב כדי לוודא את החומרים הם מומסים, ולאפשר את החומץ להתקרר במשך 3-5 דקות.
לטף בעדינות ירקות יבשים עם מגבת ומניח במיכל אטום.
יוצקים חומץ על התערובת, זורקים מזלג כדי לוודא שכל הפרוסות להירטב. מכסה ומקרר עד מגניב. מתח ממי מלח לפני ההגשה.