דקר בגריל עם רוטב כוסברה-ליים
דקר בגריל עם רוטב כוסברה-ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא רוטב כוסברה-ליים, שן שום, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה די טוב. נסו דקר בגריל עם פיסטו בזיליקום ליים, שרימפס בגריל לימון כוסברה עם רוטב אבוקדו שמנת, ו שיפודי בקר ליים כוסברה בגריל עם רוטב טבילת אבוקדו חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב ראשון 7 מרכיבים בשקית פלסטיק גדולה כבדה, zip-top; להוסיף דגים, שקית חותם. לזרוק היטב מעיל; להשרות במקרר 1 שעה.
הסר דקר מן המרינדה; מרינדה מילואים.
מניחים מרינדה בסיר. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום. מתלה גריל עם ספריי בישול. מכסה ודקר גריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 40
5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג, מתבשלים מדי פעם עם מרינדה שמורות.
מגישים דקר עם רוטב כוסברה-ליים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.