דקר ורקרוז
הדקר Veracruz עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, מיץ ליים, קליפת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, עוף Veracruz, ו עוף Veracruz (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את שני הצדדים של פילה עם שום; מפזרים מלח. מסדרים פילה בשכבה אחת בצלחת רדודה גדולה.
מוסיפים קליפת ליים ומיץ, פונים למעיל. לכסות ולשרות במקרר 1 שעה.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד הזהב. מערבבים זיתים ואת 6 המרכיבים הבאים (זיתים דרך עגבניות). להפחית חום ומבשל, חשוף, 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים צלפים.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פילה; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יוצקים תערובת עגבניות על פילה; לבשל 5 דקות או עד מחומם היטב.
מפזרים כוסברה. גודל ההגשה: פילה 1 ו 1/2 כוס רוטב עגבניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.