קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

דרום הודו מטוגן

דרום הודו מטוגן
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-15 דקות. לכו לחנות ותרימו הודו, שיני שום, בערך שמן בוטנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו דרום הודו מטוגן, הודו מטוגן עם עיסוי דרומי, ו פשטידות מטוגנות דרומיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חמאה, רוטב פלפל אדום, מים, שום ועלי דפנה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מרתיחים את הרוטב במשך 10 דקות כדי להפחית. כפי שהוא מבשל, הצבע יעמיק. אפשר לרוטב להתקרר לפני הזרקת אותו לתוך טורקיה. עדיף להזריק את טורקיה עם הרוטב לפחות 12 שעות לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
עלי דפנהעלי דפנה
חמאהחמאה
שוםשום
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הגדר מטגן עמוק 40 ליטר עם בסיס צורב טנק פרופאן על פי הוראות היצרן. כאמצעי זהירות, למדוד את כמות השמן הדרושה לטגן על ידי מילוי הסיר הראשון עם מים ומכסים את טורקיה על ידי 1 אינץ'. אולי אתה רוצה לשים את טורקיה בשקית ניילון בקלות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
בסיסבסיס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
טיגון עמוקטיגון עמוק
סירסיר
3
הסר את טורקיה ולסמן את מפלס המים בצד של הסיר, זה מבטיח לא לשפוך על בעת עבודה עם שמן חם.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
יוצקים את המים, לייבש את הסיר, ואת טורקיה ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
ממלאים את הסיר בשמן וחום ל 350 מעלות F. יש מדחום מטגנים עמוק מחובר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
סירסיר
6
שים את ההודו על דוכן הטיגון ותחבר אותו לקולב המתכת שמגיע עם ערכת הטיגון. לאט לאט להקל את טורקיה לתוך שמן חם, כפפות תנור ארוכות סינר חיוניים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנורכפפת תנור
7
לפקוח עין מקרוב כמו בועות השמן למעלה. טורקיה מבשלת 4 דקות לקילו אז לבדוק את זה ב 45 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הציפור צריך לקרוא על מדחום בין 170 ו 180 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
8
הסר את טורקיה מן השמן בזהירות כפי שהוא נכנס.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
שמן בישולשמן בישול
9
הגדר את דוכן ההודו על מחבת צלייה כדי לנקז את השמן העודף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
10
תן את שאר טורקיה במשך 15 דקות כך המיצים להתיישב לפני הסרת וגילוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.