דרום הודו מטוגן
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-15 דקות. לכו לחנות ותרימו הודו, שיני שום, בערך שמן בוטנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו דרום הודו מטוגן, הודו מטוגן עם עיסוי דרומי, ו פשטידות מטוגנות דרומיות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה, רוטב פלפל אדום, מים, שום ועלי דפנה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מרתיחים את הרוטב במשך 10 דקות כדי להפחית. כפי שהוא מבשל, הצבע יעמיק. אפשר לרוטב להתקרר לפני הזרקת אותו לתוך טורקיה. עדיף להזריק את טורקיה עם הרוטב לפחות 12 שעות לפני הטיגון.
הגדר מטגן עמוק 40 ליטר עם בסיס צורב טנק פרופאן על פי הוראות היצרן. כאמצעי זהירות, למדוד את כמות השמן הדרושה לטגן על ידי מילוי הסיר הראשון עם מים ומכסים את טורקיה על ידי 1 אינץ'. אולי אתה רוצה לשים את טורקיה בשקית ניילון בקלות.
הסר את טורקיה ולסמן את מפלס המים בצד של הסיר, זה מבטיח לא לשפוך על בעת עבודה עם שמן חם.
יוצקים את המים, לייבש את הסיר, ואת טורקיה ביסודיות.
ממלאים את הסיר בשמן וחום ל 350 מעלות F. יש מדחום מטגנים עמוק מחובר לסיר.
שים את ההודו על דוכן הטיגון ותחבר אותו לקולב המתכת שמגיע עם ערכת הטיגון. לאט לאט להקל את טורקיה לתוך שמן חם, כפפות תנור ארוכות סינר חיוניים.
לפקוח עין מקרוב כמו בועות השמן למעלה. טורקיה מבשלת 4 דקות לקילו אז לבדוק את זה ב 45 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הציפור צריך לקרוא על מדחום בין 170 ו 180 מעלות F.
הסר את טורקיה מן השמן בזהירות כפי שהוא נכנס.
הגדר את דוכן ההודו על מחבת צלייה כדי לנקז את השמן העודף.
תן את שאר טורקיה במשך 15 דקות כך המיצים להתיישב לפני הסרת וגילוף.