האדוק מאודה עם ירקות
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? האדוק מאודה עם ירקות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 332 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך גבינת צ'דר חדה, בצל, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית האדוק מאודה עם ירקות, ירקות מאודים בחבילות קלף, ו ירקות מאודים ברוטב חמאה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מביאים מים באוניית קיטור לרתיחה, חום נמוך יותר לרתיחה.
מרכיבים שכבת הספינה; כרוב, לשבור את הפרוסה קצת, פרוסת בצל, שבור טבעות; מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים 1 כף גבינה מעל באופן שווה, מוסיפים את פרוסת העגבניות. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומניחים את פילה הדגים באופן שווה על העגבניה ומעל עם כף גבינה אחרת.קיטור במשך כ 10 דקות או עד הכרוב הוא רך פריך והדגים הוא קשקשי. נסה לשמור על השכבות כדי להסיר לצלחת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.