קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

האינג'רה של שאונה ג'יימס אהרן (לחם שטוח אתיופי)

האינג'רה של שאונה ג'יימס אהרן (לחם שטוח אתיופי)
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 260 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן צמחי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תבשיל העוף האתיופי של שונה ג'יימס אהרן, תבלין הברברה של שונה ג'יימס אהרן, ו פיצה בגריל של שונה ג'יימס אהרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את קמח הטף, קמח מלא גרגר, אבקת אפייה, קליפות פסיליום, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קליפות פסיליוםקליפות פסיליום
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קמח טףקמח טף
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
שים את תערובת הקמח בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
תוסיף יוגורט וסודה. תערובת עד הבלילה חלקה ורזה, כמו בלילת קרפ. (אם הבלילה עבה מדי, להוסיף עוד מים.) מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תן לבלילה לשבת במקרר לפחות 1 שעה. זה הכי טוב אם אתה נותן לו לשבת בן לילה, נותן את הטעמים הזדמנות להעמיק ולהתערבב.
5
תוציא את הבלילה מהמקרר. אם זה התעבה יותר מדי, להוסיף קצת סודה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
6
הגדר מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, להוסיף כמה כפות של חמאה מבהירה. לסובב את החמאה סביב המחבת, ואז לשפוך על 1/3 כוס הבלילה למרכז המחבת, מתפתל החוצה. עצור כאשר יש aout 1 אינץ ' של מחבת עזב חשוף. מבשלים את injera במשך כ -30 שניות. מכסים את המחבת ומבשלים עוד 20 שניות. תרים את הכיסוי. אם הקצוות חדים ואת החלק העליון של injera מנוקד עם בועות, להשתמש מרית גומי כדי להרים את הקצוות. תפוס את injera עם האצבעות שלך ולשים אותו על צלחת. כסה אותו במגבת. חזור עם הבלילה injera הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט