הארטישוקים של נונה הם pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 56 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1027 קלוריות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך פרמזן, ארטישוק, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו Ragu all Nonna, הביסקוטי של נונה, ו אורז נונה לונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה זכוכית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
3
להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. לשפשף את הצדדים לחתוך של ארטישוק עם חצאי לימון. לסחוט את המיץ מחצאי הלימון לתוך המים ולהוסיף את קליפות הלימון.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
קונכיות פסטה
מיץ
לימון
מים
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים את חצאי הארטישוק, מכסים ומבשלים עד למכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
5
מסננים במסננת, צדדים גזע כלפי מעלה, כדי לאפשר כל עודף מים כדי לנקז מן העלים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
6
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
8
הסר את השום ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שום
9
הסר את המחבת מהחום ותן לשמן להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
להקציף בממרח אנשובי עד חלקה. להחזיר את המחבת לחום ולמקם את הארטישוקים, לחתוך בצד למטה, במחבת. מבשלים 6 דקות. להפוך את הארטישוקים מעל ומבשלים עד רך, 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
11
הסר את הארטישוקים ושמור את מיצי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מחממים מטגן. לסדר את הארטישוקים, לחתוך בצד, בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
13
מפזרים מלח, פלפל, זיתים וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
צלפים
זיתים
פלפל
מלח
14
מערבבים יחד את הגבינה ופירורי הלחם בקערה קטנה ומפזרים על גבי. כפית מיצי פאן שמורים מעל פירורי הלחם. לצלות עד חום זהוב, 2-3 דקות.