הביסקוויטים של סבתא וולטרס
הביסקוויטים של סבתא וולטרס יכולים להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלב, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחם תירס של פאפ וולטרס, "ברברה וולטרס ביצים מקושקשות, ו ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כאשר עשויים מאפס, ביסקוויטים אלה הם כל כך טובים אתה תהיה משוגע עליהם.
הוראות
מחממים התנור ל 218°. לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סוכר, ומלח לקערת ערבוב. באמצעות מזלג או חותך מאפה, לחתוך את החמאה לתוך הקמח עד שהוא דומה קמח תירס.
מוסיפים את החלב, ערבוב עד הבצק פשוט מגיע יחד כדי ליצור כדור.
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב. בעדינות ללטף את הבצק עם הידיים ולקפל אותו על עצמו. ללטף את הבצק ולקפל אותו פעם או פעמיים יותר. באופן רופף לכסות את הבצק עם מגבת מטבח נקייה ולתת לו לנוח במשך חצי שעה בערך.
להיזהר לא overwork הבצק, לגלגל אותו עד שהוא 3/4 עד 1 אינץ ' עבה.
חותכים בצק לביסקוויטים באמצעות מה חותך שאתה אוהב. סבתא השתמשה בכוס מיץ הפוכה, שהייתה בעצם צנצנת שמורות ישנה. לקבלת יותר ביסקוויטים, להשתמש בכוס קטנה יותר.
מניחים את הביסקוויטים על גיליון עוגיות ואופים עד חום זהוב אחיד, 10-14 דקות.
Reprinted with permission from My New Orleans: The Cookbook, by John Besh., © September 2009 Andrews McMeel Publishing