הבירוקרטיה של פאם
Bierocks של פאם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 265 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה, כרוב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . וזה לא כל כך מדהים. נסו Bierocks, Bierocks, ו קראוט Bierocks (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הבצק: בקערה גדולה, לפזר שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
מערבבים בסוכר, מרגרינה, ביצה, מלח ו 1/2 של הקמח. לנצח עד חלקה; להוסיף קמח שנותר עד הבצק מושך יחד.
מניחים בקערה משומנת. מכסים בנייר כסף ומקררים במשך 2 שעות או לילה, או לתת לו לעלות במשך 1 שעה.
במחבת גדולה וכבדה, בשר חום.
מוסיפים בצל, כרוב, מלח ומבשלים 30 דקות. מגניב עד פושר. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C.) מעיל גיליון עוגיות עם תרסיס שאינו מקל.
אגרוף את הבצק ולחלק ל -20 חתיכות.
מורחים כל פיסת בצק על משטח בלתי משוריין וממלאים בערך 2 כפות מילוי. מקפלים בצק ולאטום קצוות.
מניחים על גיליון עוגיות מוכן ולתת לעלות במשך 1 שעה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות, או עד חום זהוב.