קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט לימון

טארט לימון
לימון טארט טארט הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 472 קלוריות. מתכון זה משמש 10. מתכון זה מאוכלרשת יש 5 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -45 דקות. אם יש לך ביצים, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: טארט מוחיטו {עם קרם ליים ביתי}, טארט קורד ליים עם פטל (דל פחמימות וללא גלוטן), ו קאפקייקס קוקוס מפתח ליים עם קרם חמאת קרם ליים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, מערבבים את החמאה והסוכר יחד עד שהם פשוט מתאחדים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את הווניל. בקערה בינונית, מנפים יחד את הקמח והמלח, ואז מוסיפים אותם לתערובת החמאה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתחיל להתאחד. לזרוק על משטח מאובק בקמח ולעצב לדיסק שטוח. לחץ את הבצק לתבנית טארט תחתית מזויפת בגודל 10 אינץ 'או 9 אינץ' מרובע, וודא שהקצה המוגמר שטוח. מצננים עד שהם יציבים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
חמאה 1 צד של ריבוע נייר אלומיניום כדי להתאים בתוך הטארט ולהניח אותו, עם חמאה כלפי מטה, על המאפה. ממלאים שעועית או אורז.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
7
מסירים את נייר הכסף והשעועית, דוקרים את הטארט בכל קצוות המזלג ואופים שוב 20 עד 25 דקות נוספות, או עד להשחמה קלה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
הסר את גרידת 4 הלימונים בעזרת קולפן ירקות או זסטר, והקפיד להימנע מהחריץ הלבן. סוחטים את הלימונים להכנת 1/2 כוס מיץ ומניחים את המיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
ZesterZester
9
הכניסו את הגרידה למעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
10
מוסיפים את הסוכר ומעבדים במשך 2 עד 3 דקות, עד שהקליפה טחונה דק מאוד. בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, קרם את החמאה עם הסוכר וגרידת הליים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מוסיפים-את הביצים, 1 בכל פעם, ואז מוסיפים את מיץ הליים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
12
מערבבים עד לאיחוד.
13
יוצקים את התערובת לסיר של 2 ליטר ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד להסמכה, כ -10 דקות. קרם הליים יסמיך בערך 175 מעלות צלזיוס, או ממש מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מסירים מהאש ומניחים בצד.
15
ממלאים את הקליפה טארט עם לימון חם ליים ולאפשר להגדיר בטמפרטורת החדר. לאחר ההגדרה מגישים מיד או מקררים עד שמוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים