טארט לימון
לימון טארט טארט הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 472 קלוריות. מתכון זה משמש 10. מתכון זה מאוכלרשת יש 5 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -45 דקות. אם יש לך ביצים, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: טארט מוחיטו {עם קרם ליים ביתי}, טארט קורד ליים עם פטל (דל פחמימות וללא גלוטן), ו קאפקייקס קוקוס מפתח ליים עם קרם חמאת קרם ליים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, מערבבים את החמאה והסוכר יחד עד שהם פשוט מתאחדים.
מוסיפים את הווניל. בקערה בינונית, מנפים יחד את הקמח והמלח, ואז מוסיפים אותם לתערובת החמאה והסוכר.
מערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתחיל להתאחד. לזרוק על משטח מאובק בקמח ולעצב לדיסק שטוח. לחץ את הבצק לתבנית טארט תחתית מזויפת בגודל 10 אינץ 'או 9 אינץ' מרובע, וודא שהקצה המוגמר שטוח. מצננים עד שהם יציבים.
חמאה 1 צד של ריבוע נייר אלומיניום כדי להתאים בתוך הטארט ולהניח אותו, עם חמאה כלפי מטה, על המאפה. ממלאים שעועית או אורז.
מסירים את נייר הכסף והשעועית, דוקרים את הטארט בכל קצוות המזלג ואופים שוב 20 עד 25 דקות נוספות, או עד להשחמה קלה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר את גרידת 4 הלימונים בעזרת קולפן ירקות או זסטר, והקפיד להימנע מהחריץ הלבן. סוחטים את הלימונים להכנת 1/2 כוס מיץ ומניחים את המיץ בצד.
הכניסו את הגרידה למעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מוסיפים את הסוכר ומעבדים במשך 2 עד 3 דקות, עד שהקליפה טחונה דק מאוד. בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, קרם את החמאה עם הסוכר וגרידת הליים.
מוסיפים-את הביצים, 1 בכל פעם, ואז מוסיפים את מיץ הליים והמלח.
יוצקים את התערובת לסיר של 2 ליטר ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד להסמכה, כ -10 דקות. קרם הליים יסמיך בערך 175 מעלות צלזיוס, או ממש מתחת לרתיחה.
ממלאים את הקליפה טארט עם לימון חם ליים ולאפשר להגדיר בטמפרטורת החדר. לאחר ההגדרה מגישים מיד או מקררים עד שמוכן להגשה.