אמפנדות-מחזורי בקר
אמפנדות-מחזורי בקר עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וללא חלב זה מגיש 20 . מנה אחת מכילה 14 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו זיתים מגולפים של גויה ממולאים, רוטב עגבניות עם גויה, סז סוויטן גויה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו מחזורי בקר (אמפנדות), אמפנדס דה הונורו (מחזורי בקר), ו מחזורי עגבניות מתוקות (אמפנדות) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בשר בקר טחון ומבשלים עד להשחמה, מפרקים בשר בכף עץ, כ -10 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות נוספות. מערבבים פנימה רוטב עגבניות, זיתים, סופריטו, סאז סינדן, שום, אורגנו ופלפל שחור. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה, כ -15 דקות.
על משטח עבודה מקומח קלות, בעזרת מערוך, מרדדים דיסקוטקים עד 1/2 אינץ'. גדול יותר בקוטר. כפית על 1 כף. תערובת בשר לאמצע, מקפלים לשניים ליצירת חצי ירח; להרטיב קצוות במים ולצבוט לאטום סגור, או לאטום במזלג.
ממלאים סיר עמוק בשמן לעומק של 2-1 / 2 אינץ'.
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן (350 מעלות צלזיוס על מדחום טיגון עמוק). מבשלים אמפנדות בקבוצות עד שהם פריכים וזהובים, הופכים פעם אחת, 4-6 דקות.
מעבירים למגבות נייר לניקוז.