הדגים של שילה עם רוטב טקילה
הדג של שילה עם רוטב טקילה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 2 . מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכו לחנות, קחו פלפל, טקילה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: רוטב ברביקיו חריף של שילה, סרטני הצדפה הרכים של שילה עם רוטב חמאת לימון, ו טאקו דגים ליים טקילה.
הוראות
מערבבים 1/4 כפית פלפל, עגבניה, ואת 4 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך טקילה) בקערה קטנה. כיסוי וצינה 2 שעות.
מערבבים 1/4 כפית פלפל, קמח ומלח בקערה רדודה; לדלות דגים בתערובת קמח.
מחממים שמן זית במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף דגים; לבשל 5 דקות בצד אחד או עד השחמה. הפוך את הדגים; למעלה עם תערובת עגבניות. לעטוף ידית של מחבת עם לסכל; אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.