גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, לחם תירס, מלית נקניקיות, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, צלי קדרה מועדף, ו עוף צלוי מועדף על המשפחה.
הוראות
1
יום לפני ההגשה, להכין את מרק giblet (להפריש את הכבד לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
כבד
2
מניחים את כל המרכיבים מרק בסיר כבד ולהוסיף מים רק כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד הקרביים רכים, ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח, על 1 שעה. מסננים את המרק על קערה, שמירה על giblets, צוואר טורקיה, וגבי עוף; להשליך את הירקות. אתה צריך בערך 3 כוסות של מרק.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את הבשר מן הצוואר טורקיה ואת הגב עוף, להשליך כל עור. דק קוצצים את הקרביים.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מערבבים את הבשר ואת הקרביים יחד, מכסים ומקררים עד הצורך.
5
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
ביום הגשה, להכין את טורקיה: לשטוף את טורקיה היטב מבפנים ומבחוץ, וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
הסר כל עודף שומן.
8
לסחוט את החצאים הכתומים בתוך הגוף ואת הצוואר חללים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
9
מפזרים את החללים עם פפריקה, מלח ופלפל. דחוף את החללים באופן רופף עם המילוי, באמצעות כ -3 כוסות לצוואר ו -8 כוסות לגוף. סגור עם שרוכים טורקיה או לתפור סגור עם מחט גדולה חוט כבד. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
10
לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם החמאה ומפזרים פפריקה, מלח, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
11
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה,על מדף במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
יוצקים 2 כוסות של מרק הקרביים השמורים לתחתית המחבת, ומכסים את טורקיה בחופשיות בנייר אלומיניום. מכסים את המרק שנותר ומקררים אותו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מניחים את ההודו בתנור וצולים במשך 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הסר את נייר הכסף לצלות את טורקיה, צולה עם מיצי פאן כל 30 דקות, במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
להעלות את טמפרטורת התנור ל 177° ולצלות עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך קורא180, עוד 1 עד 1 שעות. הטמפרטורה בחלק העמוק ביותר של השד צריך לקרוא160. המיצים צריכים לרוץ ברור כאשר הירך הוא דקר עם סכין חדה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
הסירו את ההודו, הניחו אותו על מגש, והניחו לו לנוח כ-20 דקות, מכוסה ברדיד אלומיניום. שמור את המיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
הסר את המילוי מן הגוף ואת הצוואר חללים לכסות אותו עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
מחממים את מיצי המחבת במחבת הצלייה על חום בינוני, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית המחבת.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
יוצקים את המיצים דרך מפריד רוטב כדי להסיר את השומן, או לרפרף את השומן עם כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3
יוצקים את מיצי defatted לתוך כוס מדידה.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
4
. ממיסים את החמאה בסיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
לטאטא בקמח ולהמשיך לטאטא עד שהוא חומים מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך 2 כוסות של מיצי פאן שמורות, ולהמשיך לטאטא עד חלקה. מביאים את הרוטב לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את מדיירה, טימין, מלח, פלפל, פטרוזיליה, ותערובת קרביים שמורות (מצעד 2). מבשלים, ערבוב, עד הרוטב התעבה, על 10 דקות. אם אתה מעדיף רוטב דק יותר, להוסיף יותר של מרק 1 כוסות giblet הנותרים עד עקביות הרצוי מושגת. להתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מדיירה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים את הרוטב לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
8
. הצג את ההודו לפני גילוף זה. מסדרים את הבשר המגולף על מגש דקורטיבי גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק