קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

הודו ורוטב של שעתיים.

הודו ורוטב של שעתיים.
הודו ורוטב של שעתיים הם המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מרק עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו 2 שעות טורקיה, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את הבצל, שום ורוזמרין, אם משתמשים, לתוך חלל טורקיה ריק.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מניחים את טורקיה במחבת צלייה גדולה, צד השד למעלה, ומברשת עם חמאה או שמן.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מניחים בתנור, חשוף, וצלי, ללא השגחה, במשך 1 שעה. בזהירות להסיר את טורקיה מהתנור (לסגור את הדלת של התנור), צופה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מברישים את ההודו עם חמאה או המיצים שלה. לחזור לתנור במהירות ולהפחית את החום ל 400 ° F. צולים עוד 30 דקות, בדיקת מיצי המחבת מדי פעם. מכסים בנייר כסף אם השד חום מדי. לבשל עוד 30 דקות, הוספת מלאי אם המיצים פאן להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
ההודו נעשה כאשר מדחום בשר מוכנס ב רשם הירך שלה 77° והמיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
תן לנוח 10 דקות (הטמפרטורה צריכה לעלות 10 מעלות ב 10 דקות).
8
הסר את ההודו ללוח או מגש לגילוף. לגלף. השליכו את הבצלים והשום מתוך תרנגול ההודו. ההודו יכול להתבצע יום קדימה בקירור לפני reheating, מגולף, או שזה יכול להיות מגולף 10 דקות לאחר מנוחה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
אם תחליט לצלות ולגלף את טורקיה לפני הזמן או אם אתה רוצה להקפיא חלק של טורקיה לאירוע אחר, למקם את טורקיה מגולפת בתבנית אפייה רדודה, לכסות אותו עם מרק, ולאחר מכן לעטוף עם נייר או למקם את המנה בשקית פלסטיק; לקרר עד 2 ימים או להקפיא עד 1 חודש. כאשר אתה מוכן לשרת, להפשיר, במידת הצורך, במקרר עד 2 ימים או להקפיא עד 1 חודש. כאשר אתה מוכן לשרת, להפשיר, במידת הצורך, במקרר, ואז אופים בתנור 177°. עבור 30 עד 45 או עד מחומם לחלוטין דרך (או חום במיקרוגל).
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
בעוד ההודו נח, מניחים את המחבת מעל חום בינוני-גבוה. העור, שומן, ומיצים צריך להיות ברונזה כהה יפה, לא שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את כל אבל 1/2 כוס השומן. שמור כמה שיותר מהמיצים ככל האפשר.
12
לטאטא את הקמח לתוך השומן ולבשל, ערבוב, עד הקמח הופך חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
לטאטא את שאר המרק, ומרתיחים עד עבה וטעים, ערבוב מדי פעם. מסננים אם גבשושי או כל חלק נשרף.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
מוסיפים מים או מרק משומר או מלאי אם רוטב דק יותר רצוי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
15
הוסף כמה שיותר שמנת לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
16
Reprinted with permission from Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertaining by Nathalie Dupree. © 1998 ויקינג