הודו מטוגן ביין עם פורצ'יני
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? הודו מטוגן ביין עם פורצ'יני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, קורנית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות מטוגנות ברוטב פורצ'יני-יין פורט, Roulade טורקיה מטוגנת עם פנצ'טה, שאלוט, ורוטב פורצ' יני, ו רגלי הודו מטוגנות ביין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה חסינת חום, משרים את הפורצ ' יני במים הרותחים עד שהתרככו, כ -20 דקות. לשפשף אותם כדי לשחרר כל חצץ וקוצצים גס.
בואו לעמוד נוזל השריית במשך 5 דקות, ואז לשפוך אותו לתוך קערה, משאיר כל חצץ מאחור.
מחממים 2 כפות שמן בתבשיל יצוק ברזל אמייל.
מוסיפים את מקלות התיפוף, מתבלים במלח וחום מכל הצדדים בחום גבוה בינוני, כ -10 דקות.
מוסיפים את הגזר והבצל לתבשיל, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים, עד להשחמה קלה, 8 עד 10 דקות.
החזירו את מקלות התיפוף למחבת.
מוסיפים את היין, פורצ ' יני והנוזל השריית שלהם, טימין ועלי דפנה ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד תרנגול ההודו נופל את העצמות, על 3 שעות; להפוך אותם 2 או 3 פעמים במהלך הבישול. השליכי את הקורנית ועלי המפרץ.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת בינונית.
מוסיפים את הבצל הירוק, מתבלים במלח ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך קלות משחימים, 3 עד 5 דקות.
העבר את הבצל הירוק לצלחת.
מוסיפים את Portobellos למחבת, מתבלים במלח ומבשלים על חום גבוה, הופכים אותם פעם אחת, עד מתרכך וזהוב, 5 עד 8 דקות.
חותכים את בשר טורקיה את העצם לחתיכות גדולות, ולהשליך את הגידים sticklike. מרתיחים את נוזל הבישול עד שהוא בעדינות מצפה כף, 10 עד 15 דקות.
הוסף את Portobellos; עונה עם פלפל.
שים את ההודו בצלחות מרק וכפית את Portobellos ורוטב על גבי. סדר את הבצל הירוק לצד ולשרת.