הודו מייפל בריין עם רוטב שמנת
מייפל הודו עם רוטב שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . מנה זו מכילה סביב 72 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. אם יש לכם מלח, לימון, תיבול עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: חזה הודו מייפל-ברקים עם רוטב פאן פטריות, סויה סיידר ברן טורקיה על נקודות טוסט עם רוטב סויה מייפל, ו חזה הודו צלוי עם מייפל-רוטב ווסטרשייר ופרי ואורז אגוזים פילאף.
הוראות
כדי להכין מלח, לשלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול, ערבוב עד מלח מתמוסס.
כדי להכין טורקיה, להסיר ולהזמין giblets וצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן.
מוסיפים תרנגול הודו לסיר, פונים למעיל. מכסים ומקררים 24 שעות, מסתובבים מדי פעם.
להביא קולה וסירופ 1/2 כוס לרתיחה בסיר קטן; לבשל 1 דקה.
שלב טימין, מרווה, תיבול, ו 1/2 כפית פלפל.
הסר את טורקיה מן המלח, להשליך מלח; טפיחה יבשה. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף תערובת טימין תחת עור משוחרר; מפזרים בתוך חלל הגוף.
מניחים 4 שיני שום ובצל בחלל הגוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מניחים הודו על מחבת ברוילר מצופה בתרסיס בישול. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 375 במשך 45 דקות.
יוצקים תערובת קולה על טורקיה; מכסים בנייר כסף.
אופים שעה נוספת ו 45 דקות או עד רשם מדחום 18
הסר את טורקיה מן המחבת, שמירה על טפטוף עבור רוטב.
מניחים הודו על מגש. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות.
כדי להכין רוטב, בעוד טורקיה אופה, לשלב קרביים שמורים וצוואר ואת המרק בסיר; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה, להשליך מוצקים.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון).
חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך מחבת broiler, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
Place broiler pan on stovetop over medium heat, scraping pan to release browned bits.
מערבבים חלב וקורנפלור בקערה קטנה, מערבבים היטב עם מקצף; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מסננים רוטב דרך מסננת לקערה. להשליך מוצקים. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.