הודו ממולא צלוי לונדון
ממולאים טורקיה מטגן לונדון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד, צנוברים, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . נסו צלייה בלונדון, צלייה בלונדון, ו צלייה בלונדון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
עם סכין חדה, לחתוך חתך עמוק אופקית לתוך הצד העבה של חזה טורקיה, משאיר כיס עמוק.
מערבבים יחד את התרד, אורז חום, גבינת שמנת, צנוברים, allspice, מלח, ופלפל שחור, עד בשילוב טוב. אם המילוי לא יחזיק מעמד, תערבב עוד קצת גבינת שמנת.
מניחים את טורקיה לתבנית אפייה מוכנה, ודוחפים את תערובת האורז לתוך הכיס של שד טורקיה. השתמש שיפודים להחזיק את חזה טורקיה סגור. מעל הבשר עם טפיחות דקות של חמאה; לכסות את צלחת אפייה עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד טורקיה הוא כבר לא ורוד ואת המילוי חם, על 1 שעה.
הסר רדיד, והחזר חזה הודו לתנור עד השחמה היטב, כ 45 דקות יותר. למרוח מדי פעם מיצי פאן. מדחום בשר מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, במילוי, צריך לקרוא 165 מעלות F (75 מעלות C). חותכים את גרגר הבשר כדי לשרת.