קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות8
ציון בריאות71
מגזין

הודו מעושן

הודו מעושן
הודו מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1988 קלוריות, 292 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. אם יש לכם עלה דפנה, חמאה, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הודו מעושן כולו, הודו מעושן כולו, ו הודו מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור המלח: הלילה לפני הבישול, לשלב מלח, סוכר חום, פלפל, allspice, ומים במיכל 4 ליטר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
הסר את הקרביים והצוואר מחלל טורקיה. שמור ומקרר את הצוואר; להשליך את הקרביים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הסר כל חוט או פלסטיק מחזיק את הרגליים יחד. יש לשטוף את ההודו בפנים ובחוץ עם מים קרים. מחזיק את הרגליים, לאט לטבול את טורקיה לתוך תמיסת מים מלוחים. מכסים ומקררים במשך 8 עד 10 שעות.למחרת, להסיר את ההודו מן המלח, לשטוף עם מים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
הסר את באח הבישול והנח אותו בצד. למלא starter ארובה שלושה רבעים של הדרך עם פחם; לשפוך את פחם unlit על צד אחד של באח פחם. באמצעות מלקחיים, מחסנית את הפחם בשיפוע קל נגד הצד של קערת הגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הסר 1 כוס שבבי העץ מן המים, רועד את כל עודף מים, ולהניח את השבבים באמצע פחם unlit. למלא את הארובה שוב באמצע הדרך עם פחם.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מניחים את הארובה על באח פחם ליד גחלים unlit. לסובב שניים או שלושה גיליונות של עיתון, ליצור את הנייר המעוות לטבעות, ומניחים אותם מתחת ובתוך הארובה. תדליק את העיתון דרך החורים בתחתית הארובה. לאחר כ 5 דקות, פחם צריך להיות אדום להבות צריך הופיע לכיוון החלק העליון של הארובה.בזהירות לשפוך את פחם מואר על ערימת פחם unlit על הסורג. השתמש במלקחיים כדי לערום את הגחלים על הערימה. למעלה פחם מואר עם כוס נוספת של שבבי עץ סחוט, לח. תניח את הארובה הריקה בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מקום 2 (8 אינץ ' מרובע) מחבתות אלומיניום ליד פחם חם (אלה מחבתות טפטוף).הגדר את באח הבישול בחזרה על הגריל. מלא את מחבת כיכר הלחם (מחבת הקיטור) שלושה רבעים מהדרך במים (מים אלה נדרשים לאורך כל הבישול כדי לשמור על טמפרטורת הגריל נמוכה) ולהגדיר אותו ישירות מעל הפחם הבוער. הגדר מדחום תנור על באח הבישול ליד קצה הגריל מול הפחם. מכסה את הגריל, מוודא כי פתחי האוורור התחתון העליון פתוחים וכי עשן יוצא של פתחי האוורור. (אם העשן לא יוצא, לבדוק את האש שלך כדי לוודא שהוא מואר. אם זה לא, להדליק אותו מחדש, באמצעות מלקחיים להעביר את פחם חם מן הגריל בחזרה לתוך המתנע ארובה.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל, התפוח וצוואר תרנגול הודו שמור. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הצוואר הוא השחמה משני הצדדים הבצלים שקופים, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לשימור,לשימור,
3
מוסיפים את הבורבון, מגרדים את תחתית המחבת בכפית עץ כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה, ומרתיחים עד שהאלכוהול כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את סיידר תפוחים או מיץ עלה דפנה, ממשיך לגרד את כל חתיכות משחימים, ומרתיחים עד מופחת בחצי. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את המרק, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
5
להסיר ולהשליך את הצוואר. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה בינונית heatproof; להפריש.ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיף את הקמח, מקציף כל הזמן עד שזה הצבע של חמאת בוטנים, על 5 דקות. לאט לאט לשפוך את הרוטב החרוך, לטאטא כל הזמן עד חלקה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות יותר. עונה לפי הצורך עם מלח pepper.To מגישים:לגלף את טורקיה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם