הודו עם זיגוג דובדבנים עם מילוי דובדבן-תפוח מיובש
טורקיה מזוגגת דובדבן עם מילוי דובדבן-תפוח מיובש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 76 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 833 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם חמאה, דובדבנים, הודו ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מילוי דובדבן-תפוח מיובש, מיובשים-דובדבן ומילוי נקניק איטלקי, ו חלה, נקניק, ומילוי דובדבנים מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 163°. גריז 13x9-inch (3-quart) זכוכית צלחת אפייה עם קיצור או ספריי בישול; להפריש.
להסיר ולהשליך את הצוואר ואת הקרביים מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה בפנים ובחוץ עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר. בקערה קטנה, מערבבים מרווה, מלח ופלפל; לשפשף לתוך עור טורקיה.
במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז. בקערה גדולה, מערבבים היטב בצל מבושל ומרכיבים מלית הנותרים.
תנמיך את חזה ההודו. מילוי חלל הצוואר בקלילות עם 1 כוס של המילוי (לא לארוז מלית כי זה יתרחב במהלך צלייה). הדקו את עור הצוואר של טורקיה לגב עם שיפוד.
הפוך את חזה ההודו למעלה. מקפלים כנפיים על פני החלק האחורי של טורקיה כך טיפים נוגעים. מילוי חלל הגוף בקלילות עם 3 כוסות של המילוי (לא לארוז מלית כי זה יתרחב במהלך צלייה).
מקום שנותר מלית בתבנית אפייה. מכסים בנייר כסף; מקררים עד מוכן לאפות. הכנס את הרגליים תחת רצועת העור בזנב (אם קיים), או לקשור יחד עם מחרוזת כבדה.
על המדף במחבת צלייה רדודה, במקום טורקיה, השד בצד למעלה. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
מכסים את טורקיה באופן רופף עם נייר או כיסוי צולה; צלוי 3 שעות. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים זיגוג; להפריש.
לחשוף את טורקיה ולמקם צלחת אפייה מכוסה בנייר כסף עם מלית בתנור. צלוי 45 דקות עד 1 שעה 30 דקות יותר, צחצוח טורקיה עם זיגוג לעתים קרובות, עד מדחום קורא 74° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. מדחום מוכנס במרכז מלית בטורקיה צריך לקרוא165.
הסר תבנית אפייה עם מלית מהתנור לאחר 40 עד 50 דקות של זמן אפייה או כאשר מחומם היטב (165F).
מניחים את טורקיה על מגש חם; מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
בואו לעמוד על 15 דקות לגילוף הקל ביותר. מכסים ומקררים כל טורקיה הנותרים ומילוי בנפרד.