הודו עסיסי לחג ההודיה
טורקיה הודיה עסיסית היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 54 מנות. מתאבן זה יש 137 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. . גשו לסופר וקנו עלי טימין, פלפל לימון, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: צ'יזבורגר הודו עסיסי., המבורגר הודו עסיסי, ו הודו צלוי עסיסי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו צולה הודו עם יריעות ארוכות של רדיד אלומיניום כי יהיה מספיק זמן כדי לעטוף מעל טורקיה.
מערבבים יחד את הפטרוזיליה, רוזמרין, מרווה, טימין, פלפל לימון, ומלח בקערה קטנה. לשפשף את תערובת עשבי לתוך חלל של טורקיה, ואז דברים עם סלרי, כתום, בצל וגזר. מסבך אם תרצה, ומניח את טורקיה למחבת הצלייה.
יוצקים את מרק העוף ושמפניה על טורקיה, לוודא לקבל קצת שמפניה בחלל. להביא את רדיד אלומיניום מעל החלק העליון של טורקיה, ולאטום. נסה לשמור על רדיד מלגעת בעור של השד טורקיה או הרגליים.
אופים את ההודו בתנור שחומם מראש במשך 2 1/2 עד 3 שעות עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור. לחשוף את טורקיה, ולהמשיך לאפות עד העור הופך חום זהוב, 30 דקות עד 1 שעה יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
הסר את טורקיה מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.