הודו צלוי עם זיגוג אוכמניות מייפל
הודו צלוי עם זיגוג אוכמניות מייפל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 895 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, הודו, מיץ חמוציות ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. וזה טוב. מתכונים דומים: הודו צלוי עם זיגוג אוכמניות מייפל, הודו צלוי עם זיגוג אוכמניות מייפל, ו סקווש חמאה עם חמוציות W / מייפל צלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
בקערת ערבוב קטנה לשלב את החמאה, תיבול הבית, פטרוזיליה, שאלוט, ושום. לשטוף ולייבש את טורקיה ביסודיות. הכנס את הכנפיים מתחת לגוף והנח את תרנגול ההודו במחבת צלייה. תמרח את תערובת החמאה על תרנגול ההודו. דברים, אם תרצה.
צלי במשך 18 דקות לכל קילו (כולל משקל מלית, אם משתמשים). ההודו נעשה כאשר מדחום נקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך (ועמוק לתוך המילוי) וקובע 165 מעלות F. והמיצים לרוץ ברור.
הסר מהתנור ואוהל רופף עם נייר כסף.
תן לנוח 20 דקות לפני גילוף.
שלב את כל החומרים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני נמוך.
תן לרתוח עד שהאוכמניות יתפוצצו, בערך 8 עד 10 דקות. מסננים את התערובת דרך מסננת ולתת מגניב. שמור לטורקיה.
מערבבים את כל החומרים יחד ומאחסנים במיכל אטום עד 6 חודשים.