הודו צלוי עם זיגוג אוכמניות מייפל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 895 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, הודו, מיץ חמוציות ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. וזה טוב. מתכונים דומים: הודו צלוי עם זיגוג אוכמניות מייפל, הודו צלוי עם זיגוג אוכמניות מייפל, ו סקווש חמאה עם חמוציות W / מייפל צלוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערת ערבוב קטנה לשלב את החמאה, תיבול הבית, פטרוזיליה, שאלוט, ושום. לשטוף ולייבש את טורקיה ביסודיות. הכנס את הכנפיים מתחת לגוף והנח את תרנגול ההודו במחבת צלייה. תמרח את תערובת החמאה על תרנגול ההודו. דברים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
שמנת מתוקה נוספת
1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
תערובת עוגה טבעית
3
צלי במשך 18 דקות לכל קילו (כולל משקל מלית, אם משתמשים). ההודו נעשה כאשר מדחום נקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך (ועמוק לתוך המילוי) וקובע 165 מעלות F. והמיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4
הסר מהתנור ואוהל רופף עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תן לנוח 20 דקות לפני גילוף.
1
שלב את כל החומרים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני נמוך.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
תן לרתוח עד שהאוכמניות יתפוצצו, בערך 8 עד 10 דקות. מסננים את התערובת דרך מסננת ולתת מגניב. שמור לטורקיה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מערבבים את כל החומרים יחד ומאחסנים במיכל אטום עד 6 חודשים.