הודו צלוי עם מלית פטריות נקניק ופרא עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1139 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. אם יש לך קרטון חצי חצי, מלח, טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, הודו צלוי עם נקניק איטלקי מלית, ו הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים.
הוראות
1
מערבבים חמאה וקורנית, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום
2
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה; להפריש. יש לשטוף את טורקיה היטב עם מים קרים, להתייבש. לשחרר את העור מן השד מבלי לנתק אותו; להפיץ בזהירות תערובת חמאה מתחת לעור. לשפשף מחוץ לטורקיה באופן שווה עם 1 כף מלח ופלפל 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
כפית 4 כוסות נקניקיות ופטריות בר מלית לתוך טורקיה; טורקיה מסבך, ולקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת ציפור.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, במחבת קלייה גדולה; לשפשף עם 2 כפות רוטב סויה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
אופים ב 375 במשך 2 1/2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך טורקיה הירך רושמת 180 ו מלית רושמת 165, מיגון טורקיה עם רדיד אלומיניום לאחר 1 שעה, צולה עם מיצי פאן כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מבשלים קרביים וצוואר במים רותחים כדי לכסות 45 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מעבירים את תרנגול ההודו למגש, ומשאירים שאריות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להסיר ולהשליך שומן מן טפטוף; לשפוך 1/4 כוס טפטוף לתוך סיר כבד. מערבבים יין ומרק שמורות למחבת צלייה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מניחים 1/4 כוס טפטוף על אש בינונית.
11
מוסיפים קמח, ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד להשחמה. בהדרגה להוסיף תערובת יין וחצי וחצי; תערובת לבשל, לטאטא כל הזמן, עד מבעבע. מערבבים בשר צוואר וקרביים, 1/2 כפית רוטב סויה, מלח ופלפל; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מגישים רוטב עם הודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק