הודו צלוי עם רוטב כמהין
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, קורנית, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: הודו צלוי עם חמאת כמהין שחורה ורוטב יין לבן, הודו צלוי עם חמאת כמהין, ו הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר.
הוראות
כדי להכין את טורקיה, להסיר את הקרביים והצוואר מטורקיה; להזמין רוטב. לקצץ עודף שומן. חומר חלל הגוף עם 4 ענפי קורנית, עלי מרווה, שום, בצל בינוני. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מערבבים חמאה, 1 1/2 כפיות מלח, ו 3/4 כפית פלפל. לשפשף תערובת חמאה תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
יוצקים 1 כוס מים בתחתית מחבת צלייה.
מניחים מדף צלייה במחבת. סדר טורקיה, השד בצד למעלה, על מתלה קלייה.
אופים ב 500 במשך 30 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר את טורקיה מהתנור).
אופים טורקיה ב 350 במשך 1 1/2 שעות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 16
(מגן טורקיה עם נייר כסף אם זה חומים מהר מדי.)
הסר את טורקיה מהתנור; תן לעמוד 20 דקות. להיפטר עור לפני ההגשה. שאריות של מחבת לרוטב.
כדי להכין רוטב, בעוד טורקיה צולה, לחמם סיר גדול על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף צוואר טורקיה שמורות ו giblets למחבת; לבשל 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים 4 כוסות מים ו-7 המרכיבים הבאים( דרך עלה דפנה); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 1/2 כוסות (כ 1 שעה). מסננים דרך מסננת מעל קערה. להשליך מוצקים. החזר תערובת לסיר; מערבבים ב 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים לטפטף מחבת טורקיה לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך מלאי מתוח בסיר, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
שלב 1/2 תערובת גביע וקמח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מערבבים תערובת קמח לתוך המניה; מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד מעובה מעט.
הסר מהחום; להוסיף שמן, ערבוב עם מקצף.