החברה טורקיה פוטפי
החברה טורקיה פוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 91 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 597 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שאלוט, קמח, בצק פילו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו טורקיה הקרובה של החברה, טורקיה פוטי, ו טורקיה פוטי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו פטריות ושאלוט בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים את הדלעת, הפלפל האדום והשומר; מטגנים עוד 5 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס מרק. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהירקות רכים, כ -15 דקות.
מפזרים קמח על ירקות; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. מוסיפים בהדרגה חלב ומרק שנותר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מערבבים את תרנגול הודו, שרי או מרק נוסף, מרווה, מלח, טימין ופלפל.
העברה ל -2 קילו. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
ערמו את כל 10 גיליונות הפילו.
מגלגלים, מתחילים בצד ארוך; חותכים ל -1 / 2 אינץ'. רצועות.
מניחים רצועות בקערה גדולה וזורקים להפרדה; שפריץ בתרסיס בטעם חמאה. מסדרים מעל תערובת הודו; שפריץ שוב.
אופים, ללא כיסוי, ב 425 במשך 10-15 דקות או עד חום זהוב.