קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

החוף המערבי הליבוט פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר תוצרת בית

החוף המערבי הליבוט פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר תוצרת בית
החוף המערבי הליבוט פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1327 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שמנת, פטרוזיליה עלים שטוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בחלמונים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם משמש מתפורר כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. 1 אדם התרשם מתכון זה. עם כפית ציון 80%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיש אנד צ'יפס עם מתכון לרוטב טרטר ביתי, מקלות דגי הליבוט עם רוטב טרטר שמיר, ו בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס עם רוטב טרטר.

הוראות

1
מחממים תנור מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים תפוחי אדמה על מגש בתנור חם למשך 30 עד 45 דקות-עד שהסכין רכה. ניתן לעשות זאת בלילה שלפני או מבעוד מועד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
חותכים כל תפוח אדמה ל -6 או 8 טריזים בהתאם לגודל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מחממים 3 סנטימטרים של שמן בטיגון עמוק. או שאתה יכול לחמם 3 סנטימטרים של שמן בסיר עמוק. מתחילים בטיגון מחצית הטריזים בכל פעם במשך 4 עד 5 דקות עד שהם פריכים ושחומים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
בקערת ערבוב גדולה שלבו את הקמח ועמילן התירס. מתבלים את תערובת הקמח במלח ופלפל שחור גרוס טרי. יוצרים באר במרכז ויוצקים בהדרגה את הסודה המועדון והחלמונים תוך כדי הקצפה. עבדו מהמרכז החוצה לאט לאט בשילוב החומרים היבשים ליצירת בלילה חלקה. מצפים קלות את פילה הדג בקמח מתובל ואז טובלים בבלילה ומטגנים בשמן של 375 מעלות צלזיוס. מטגנים 4-5 דקות עד שהם פריכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
מים מוגזיםמים מוגזים
זנים של פטריותזנים של פטריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוציאים ומסננים על מגבות נייר ואז מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מגישים עם עלי פטרוזיליה מטוגנים פריכים ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
טריז לימוןטריז לימון
1
בקערת ערבוב קטנה שלבו את כל מרכיבי רוטב הטרטר. מניחים בצד במקרר למשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה, כדי שהטעמים יתאחדו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצלפים, קצוץצלפים, קצוץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסודה קלאבסודה קלאב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקcornichons קצוץcornichons קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס2חלמוניםחלמונים2(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח1קבוצותפטרוזיליה טרי שטוח עלה, לקישוטפטרוזיליה טרי שטוח עלה, לקישוט2(חוֹרֶף)טרגון טרי, קצוץ דקטרגון טרי, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה הליבוט בחוף המערבי, (קבל 1 צד שלם של דג עצמות ועור)פילה הליבוט בחוף המערבי, (קבל 1 צד שלם של דג עצמות ועור)1לימון, juicedלימון, juiced4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4לימונים חתוכים לטריזים, לקישוטלימונים חתוכים לטריזים, לקישוט2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק6largesתפוחי אדמה russetתפוחי אדמה russet21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את אטמס רמאטו פינו גריג ' יו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
אטמס רמאטו פינו גריג ' יו
אטמס רמאטו פינו גריג ' יו
פינו גריגיו רמאטו ממשיך במסורת של הרפובליקה של ונציה, שכן" רמאטו", או נחושת, היה המונח המכונה פינו גריגיו בחוזים. תרגול ויניפיקציה מיוחד הוביל לשימוש במונח זה: התירוש נשאר במגע עם הקליפות למשך 24 שעות ותרגול זה מעניק ליין גוון נחושת ייחודי מאוד. אטמס קופרה רמאטו מתהדר בזר עשיר ופירותי, ונפתח מלא וכבד משקל בחיך, עם רב פנים flavors.It מושלם בשילוב עם דגים שומניים, עם אנטיפסטי עדין או על בסיס ירקות, המלווה האידיאלי למנות קיץ, והוא טעים כמו גם אפריטיף.