אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל דבורה מדיסון של טנג'לו-מנדרינה פודינג. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 182 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם נקטר אגבה, עמילן תירס, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלט עדשים של דבורה מדיסון, שני ריבי הריבס של דבורה מדיסון, ו עוגת פירות יער צנועה של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרסק את גרידת מנדרינה עם הסוכר כדי להרטיב את הסוכר עם שמנים ארומטיים של הפרי.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוק
2
העברה לסיר 1-ליטר יחד עם עמילן תירס, מיץ ומלח. מערבבים כדי לפזר את עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הפעל את החום, להביא את התערובת לרתיחה, ומבשל, ערבוב, עד המיץ התעבה, לאחר כמה דקות בלבד. מבשלים 1 דקה יותר, ולאחר מכן לכבות את החום לטאטא את החמאה ואת yuzu או מי פרחים כתומים. טעם, ואם יש צורך ממתיק נוסף, להוסיף כמה טיפות של סטיביה, דבש פריחת תפוזים, או נקטר אגבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)