היידרבאדי נרגיסי קופטן הוא מנה עיקרית שמגישה 8. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וקטוגני יש 327 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם כמון טחון, משחת שום ג'ינג'ר, כוסברה טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לאוקי קופטה, איך מכינים לאוקי קופטה | לאוקי קופטה קארי, מלאי קופטה, איך מכינים מלאי קופטה, ו קופטה כרוב, איך מכינים קופטה כרוב.
הוראות
1
שלב את הטלה, המים, מקל הקינמון, הכורכום והמלח במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים תוך כדי שבירת הטלה לחתיכות קטנות עד שהבשר כבר לא ורוד והנוזל התאדה, כ -20 דקות. מניחים בצד עד שיתקרר מספיק לטיפול; הסר וזורק את מקל הקינמון.
מערבבים את הטלה המבושל, הבצל, הביצה הטרופה, קמח החומוס, משחת שום הג ' ינג 'ר, פלפלי צ' ילה ירוקים, כוסברה, גאראם מסאלה, כמון ופלפל אדום גרוס יחד בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים לפחות 30 דקות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים לכיסוי הביצים ב -1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
יוצקים את המים החמים, ואז מקררים את הביצים מתחת למים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחלקים את תערובת הטלה ל -8 מנות אחידות. קח מנה אחת של בשר ושטח את הבשר בכף היד שלך כמו קציצה. שמים ביצה קשה במרכז ועוטפים את הבשר היטב סביבו. קושרים חתיכת חוט בטוח למזון סביב הביצה העטופה. חזור על הפעולה עם שאר הביצים והבשר. מקררים את הביצים שוב למשך הלילה או 8 שעות.