קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

היידרבאדי נרגיסי קופטה

היידרבאדי נרגיסי קופטה
היידרבאדי נרגיסי קופטן הוא מנה עיקרית שמגישה 8. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וקטוגני יש 327 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם כמון טחון, משחת שום ג'ינג'ר, כוסברה טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לאוקי קופטה, איך מכינים לאוקי קופטה | לאוקי קופטה קארי, מלאי קופטה, איך מכינים מלאי קופטה, ו קופטה כרוב, איך מכינים קופטה כרוב.

הוראות

1
שלב את הטלה, המים, מקל הקינמון, הכורכום והמלח במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים תוך כדי שבירת הטלה לחתיכות קטנות עד שהבשר כבר לא ורוד והנוזל התאדה, כ -20 דקות. מניחים בצד עד שיתקרר מספיק לטיפול; הסר וזורק את מקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כורכוםכורכום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים את הטלה המבושל, הבצל, הביצה הטרופה, קמח החומוס, משחת שום הג ' ינג 'ר, פלפלי צ' ילה ירוקים, כוסברה, גאראם מסאלה, כמון ופלפל אדום גרוס יחד בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ררסק שום ג ' ינג ' ר
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
קמח חומוסקמח חומוס
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים לכיסוי הביצים ב -1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
יוצקים את המים החמים, ואז מקררים את הביצים מתחת למים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחלקים את תערובת הטלה ל -8 מנות אחידות. קח מנה אחת של בשר ושטח את הבשר בכף היד שלך כמו קציצה. שמים ביצה קשה במרכז ועוטפים את הבשר היטב סביבו. קושרים חתיכת חוט בטוח למזון סביב הביצה העטופה. חזור על הפעולה עם שאר הביצים והבשר. מקררים את הביצים שוב למשך הלילה או 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מטגנים כל קופטה בשמן החם עד לקבלת פריך מעט מבחוץ, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
גזור והסר את החוט. חצוי את הקופטות לאורכן ומפזרים צ ' אט מסאלה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
Chaat MasalaChaat Masala
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
8
מגישים עם טריזי ליים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז