קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

הלחמניות הדביקות המפורסמות של קמח

הלחמניות הדביקות המפורסמות של קמח
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 920 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סוכר, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -34 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לחם הבננה המפורסם של קמח, לחם הבננה המפורסם של קמח, ו לחמניות קינמון כמעט מפורסמות.

הוראות

1
ראשית, הכינו את הגו. בסיר בינוני ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מקציפים פנימה את הסוכר החום ומבשלים תוך כדי ערבוב לשילוב (הוא עשוי להיראות מופרד, זה בסדר).
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הדבש, השמנת, המים והמלח. מסננים כדי להסיר כל גושים לא פתורים של סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים להתקרר כ-30 דקות, או עד להתקררות לטמפרטורת החדר. אתה צריך בערך 3 כוסות. (ניתן להכין את התערובת עד 2 שבועות מראש ולאחסן בכלי אטום במקרר.)
5
מחלקים את הבצק לשניים. השתמש בחצי למתכון זה ושמור את החצי השני לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
על משטח עבודה מקומח, מרדדים את הבריוש למלבן בעובי של 12 על 16 אינץ 'ועובי 1/4 אינץ'. תהיה לו עקביות של פליי-דו קר ולח וצריך להיות קל למדי לגלגל אותו. מקם את המלבן כך שצד קצר פונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
בקערה קטנה מערבבים יחד את הסוכר החום, הסוכר המגורר, הקינמון ומחצית הפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מפזרים תערובת זו באופן שווה על פני כל הבצק. החל מהצד הקצר הכי רחוק ממך ועובד למטה, גלגל את המלבן כמו גליל ג ' לי. נסה להתגלגל בחוזקה, אז יש לך ספירלה עגולה נחמד. חתוך בערך 1/4 אינץ ' מכל קצה הגליל כדי להפוך אותם לאחידים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
השתמש במגרד ספסל או בסכין שף כדי לחתוך את הגליל ל -8 חלקים שווים, כל אחד ברוחב של 1 1/2 אינץ'. (בשלב זה, לחמניות לא אפוי יכול להיות עטוף בחוזקה בניילון נצמד קפוא עד 1 בשבוע. כשמוכנים לאפייה, הפשירו אותם, עדיין עטופים, במקרר למשך הלילה או בטמפרטורת החדר למשך 2 עד 3 שעות, ואז המשיכו לפי ההוראות.)
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
שפים סכיןשפים סכין
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
יוצקים את הגו לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', מכסים את התחתית בצורה אחידה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
מפזרים את שאר הפקאנים באופן שווה על פני השטח. מסדרים את הלחמניות, במרווחים שווים, בתבנית האפייה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקום חם להוכחה עד שהבצק נפוח, כרית ורך והלחמניות נוגעות-כמעט שולשו בגודלן, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
מקם מתלה במרכז התנור, ומחמם ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
אופים עד להזהבה, בערך 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מניחים להתקרר בכלי על רשת למשך 20 עד 30 דקות. בזה אחר זה, הפוך את הלחמניות על מגש הגשה, וכף כל גו ופקאן נוספים מתחתית המנה מעל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
15
את הלחמניות כדאי להגיש חם או תוך 4 שעות מהאפייה. הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 יום, ולאחר מכן חימם בתנור 325 מעלות במשך 10 עד 12 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
1 1/2 חבילות (3 1/4 כפיות) שמרים יבשים פעילים או 1 אונקיה (28 גרם) שמרי עוגה טריים;
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
17
1 3/8 כוסות (2 3/4 מקלות; 310 גרם) חמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל -10 עד 12 חתיכות
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
18
בעזרת מערבל מעמד המצויד בוו הבצק, שלב את הקמח לכל מטרה, קמח הלחם, השמרים, הסוכר, המלח, המים ו -5 מהביצים. מקציפים במהירות נמוכה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שכל החומרים מתאחדים. עצור את המיקסר, לפי הצורך, כדי לגרד את דפנות ותחתית הקערה כדי לוודא שכל הקמח משולב במרכיבים הרטובים. לאחר שהבצק התאחד, מקציפים במהירות נמוכה עוד 3 עד 4 דקות. הבצק יהיה נוקשה מאוד ונראה יבש למדי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
כשהמיקסר במהירות נמוכה, מוסיפים את החמאה, 1 חתיכה בכל פעם, מערבבים לאחר כל תוספת עד שהיא נעלמת לבצק. המשיכו לערבב במהירות נמוכה כ -10 דקות, עצרו את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את דפנות הקערה ותחתיתה. חשוב שכל החמאה תתערבב היטב בבצק. במידת הצורך, עצרו את המיקסר מדי פעם ושברו את הבצק בידיים כדי לעזור לערבב פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
20
לאחר שהחמאה משולבת לחלוטין, מגבירים את המהירות לבינונית ומקציפים עד שהבצק הופך דביק, רך ומבריק במקצת, עוד 15 דקות. זה ייקח קצת זמן לבוא יחד. זה ייראה מדובלל ומפוקפק בהתחלה ואז בסופו של דבר זה יהפוך חלק ומשיי. הפעל את המהירות בינונית גבוהה והיכו במשך כ 1 דקה. כדאי לשמוע את הבצק משמיע צליל סטירה-סטירה-סטירה כשהוא פוגע בצידי הקערה. בדוק את הבצק על ידי משיכת אותו; זה צריך למתוח קצת יש לתת קצת. אם הוא נראה רטוב ומשוחרר ודומה יותר לבלילה מאשר לבצק, הוסיפו כמה כפות קמח וערבבו עד שהוא מתחבר. אם הוא מתנתק לחתיכות כשאתה מושך אליו, המשך לערבב במהירות בינונית למשך 2 עד 3 דקות נוספות, או עד שהוא מפתח יותר כוח ונמתח כשאתה תופס אותו. זה מוכן כאשר אתה יכול לאסוף את כל זה ביחד להרים אותו 1 חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
21
מכניסים את הבצק לקערה גדולה או למיכל פלסטיק ומכסים אותו בניילון נצמד, לוחצים את העטיפה ישירות על פני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
22
תן את הבצק הוכחה (כלומר, לגדול ולפתח טעם) במקרר לפחות 6 שעות או עד לילה בשלב זה אתה יכול להקפיא את הבצק במיכל אטום עד 1 בשבוע.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)

מרכיבים

340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוסות קמח לחם1/4 כוסות קמח לחם345אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות סוכר חום בהיר ארוז היטב1/2 כוסות סוכר חום בהיר ארוז היטב6ביציםביצים50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוס סוכר מגורען1/4 כוס סוכר מגורען0(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון80אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 כוס שמנת כבדה1/3 כוס שמנת כבדה110אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 כוס דבש1/3 כוס דבש0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד55אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוס סוכר חום בהיר1/4 כוס סוכר חום בהיר100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצאי פקאן כוס, קלויים וקצוציםחצאי פקאן כוס, קלויים וקצוצים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(82 גרם) סוכר(82 גרם) סוכר350אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות קמח לא מולבן לכל מטרה, בתוספת יותר במידת הצורך1/2 כוסות קמח לא מולבן לכל מטרה, בתוספת יותר במידת הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 1/2 מקלות; 170 גרם, 6 אונקיות) חמאה ללא מלח(1 1/2 מקלות; 170 גרם, 6 אונקיות) חמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קריםמים קרים80אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 כוס מים1/3 כוס מים