הלחמניות הדביקות המפורסמות של קמח
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 920 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סוכר, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -34 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לחם הבננה המפורסם של קמח, לחם הבננה המפורסם של קמח, ו לחמניות קינמון כמעט מפורסמות.
הוראות
ראשית, הכינו את הגו. בסיר בינוני ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מקציפים פנימה את הסוכר החום ומבשלים תוך כדי ערבוב לשילוב (הוא עשוי להיראות מופרד, זה בסדר).
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הדבש, השמנת, המים והמלח. מסננים כדי להסיר כל גושים לא פתורים של סוכר חום.
מניחים להתקרר כ-30 דקות, או עד להתקררות לטמפרטורת החדר. אתה צריך בערך 3 כוסות. (ניתן להכין את התערובת עד 2 שבועות מראש ולאחסן בכלי אטום במקרר.)
מחלקים את הבצק לשניים. השתמש בחצי למתכון זה ושמור את החצי השני לשימוש אחר.
על משטח עבודה מקומח, מרדדים את הבריוש למלבן בעובי של 12 על 16 אינץ 'ועובי 1/4 אינץ'. תהיה לו עקביות של פליי-דו קר ולח וצריך להיות קל למדי לגלגל אותו. מקם את המלבן כך שצד קצר פונה אליך.
בקערה קטנה מערבבים יחד את הסוכר החום, הסוכר המגורר, הקינמון ומחצית הפקאנים.
מפזרים תערובת זו באופן שווה על פני כל הבצק. החל מהצד הקצר הכי רחוק ממך ועובד למטה, גלגל את המלבן כמו גליל ג ' לי. נסה להתגלגל בחוזקה, אז יש לך ספירלה עגולה נחמד. חתוך בערך 1/4 אינץ ' מכל קצה הגליל כדי להפוך אותם לאחידים.
השתמש במגרד ספסל או בסכין שף כדי לחתוך את הגליל ל -8 חלקים שווים, כל אחד ברוחב של 1 1/2 אינץ'. (בשלב זה, לחמניות לא אפוי יכול להיות עטוף בחוזקה בניילון נצמד קפוא עד 1 בשבוע. כשמוכנים לאפייה, הפשירו אותם, עדיין עטופים, במקרר למשך הלילה או בטמפרטורת החדר למשך 2 עד 3 שעות, ואז המשיכו לפי ההוראות.)
יוצקים את הגו לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', מכסים את התחתית בצורה אחידה.
מפזרים את שאר הפקאנים באופן שווה על פני השטח. מסדרים את הלחמניות, במרווחים שווים, בתבנית האפייה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקום חם להוכחה עד שהבצק נפוח, כרית ורך והלחמניות נוגעות-כמעט שולשו בגודלן, בערך 2 שעות.
מקם מתלה במרכז התנור, ומחמם ל -350 מעלות צלזיוס.
אופים עד להזהבה, בערך 35 עד 45 דקות.
מניחים להתקרר בכלי על רשת למשך 20 עד 30 דקות. בזה אחר זה, הפוך את הלחמניות על מגש הגשה, וכף כל גו ופקאן נוספים מתחתית המנה מעל החלק העליון.
את הלחמניות כדאי להגיש חם או תוך 4 שעות מהאפייה. הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 יום, ולאחר מכן חימם בתנור 325 מעלות במשך 10 עד 12 דקות לפני ההגשה.
1 1/2 חבילות (3 1/4 כפיות) שמרים יבשים פעילים או 1 אונקיה (28 גרם) שמרי עוגה טריים;
1 3/8 כוסות (2 3/4 מקלות; 310 גרם) חמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל -10 עד 12 חתיכות
בעזרת מערבל מעמד המצויד בוו הבצק, שלב את הקמח לכל מטרה, קמח הלחם, השמרים, הסוכר, המלח, המים ו -5 מהביצים. מקציפים במהירות נמוכה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שכל החומרים מתאחדים. עצור את המיקסר, לפי הצורך, כדי לגרד את דפנות ותחתית הקערה כדי לוודא שכל הקמח משולב במרכיבים הרטובים. לאחר שהבצק התאחד, מקציפים במהירות נמוכה עוד 3 עד 4 דקות. הבצק יהיה נוקשה מאוד ונראה יבש למדי.
כשהמיקסר במהירות נמוכה, מוסיפים את החמאה, 1 חתיכה בכל פעם, מערבבים לאחר כל תוספת עד שהיא נעלמת לבצק. המשיכו לערבב במהירות נמוכה כ -10 דקות, עצרו את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את דפנות הקערה ותחתיתה. חשוב שכל החמאה תתערבב היטב בבצק. במידת הצורך, עצרו את המיקסר מדי פעם ושברו את הבצק בידיים כדי לעזור לערבב פנימה את החמאה.
לאחר שהחמאה משולבת לחלוטין, מגבירים את המהירות לבינונית ומקציפים עד שהבצק הופך דביק, רך ומבריק במקצת, עוד 15 דקות. זה ייקח קצת זמן לבוא יחד. זה ייראה מדובלל ומפוקפק בהתחלה ואז בסופו של דבר זה יהפוך חלק ומשיי. הפעל את המהירות בינונית גבוהה והיכו במשך כ 1 דקה. כדאי לשמוע את הבצק משמיע צליל סטירה-סטירה-סטירה כשהוא פוגע בצידי הקערה. בדוק את הבצק על ידי משיכת אותו; זה צריך למתוח קצת יש לתת קצת. אם הוא נראה רטוב ומשוחרר ודומה יותר לבלילה מאשר לבצק, הוסיפו כמה כפות קמח וערבבו עד שהוא מתחבר. אם הוא מתנתק לחתיכות כשאתה מושך אליו, המשך לערבב במהירות בינונית למשך 2 עד 3 דקות נוספות, או עד שהוא מפתח יותר כוח ונמתח כשאתה תופס אותו. זה מוכן כאשר אתה יכול לאסוף את כל זה ביחד להרים אותו 1 חתיכה.
מכניסים את הבצק לקערה גדולה או למיכל פלסטיק ומכסים אותו בניילון נצמד, לוחצים את העטיפה ישירות על פני הבצק.
תן את הבצק הוכחה (כלומר, לגדול ולפתח טעם) במקרר לפחות 6 שעות או עד לילה בשלב זה אתה יכול להקפיא את הבצק במיכל אטום עד 1 בשבוע.