תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט אפוי לה וולפגנג פאק. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל לתיבול, שמן זית, זיתים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מדבקת הסיר של וולפגנג פאק, צלעות החזיר העסיסיות של וולפגנג פאק, ו פיצה עוף ברביקיו של וולפגנג פאק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מלטפים את הדג יבש עם מגבת נייר ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים על 2 כפיות של רוטב פסטה לתחתית צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מניחים את הדגים בתבנית האפייה ומעלים כל סטייק עם כ 3 כפות של רוטב הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מפזרים את הזיתים הקצוצים על כל פיסת דגים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריט
5
לטפטף את 2 כפיות הנותרים של שמן זית על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריט
6
אופים במשך כ 10-12 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.