קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

הליבוט אפוי עם ארוגולה סלסה ורדה

הליבוט אפוי עם ארוגולה סלסה ורדה
המתכון אפוי הליבוט עם ארוגולה סלסה ורדה מוכן בסביבות 9 שעות ו -35 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 349 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו הליבוט אפוי עם סלסה ורדה, הליבוט אפוי עם סלסה ורדה, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים את עירית, פטרוזיליה וגרידת לימון בקערה קטנה. כיסוי וצינה. זה יכול להיות מוכן 4 שעות קדימה, אבל לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לקבלת הליבוט אפוי: מעיל פילה הליבוט בכל רחבי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
שמן זיתשמן זית
3
מניחים את הדג על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מפזרים את המלח, פלפל וציפוי לימון צ ' ייב, הקשה מעט לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עיריתעירית
לימוןלימון
מלחמלח
5
אופים את הדגים רק עד אטום במרכז, 9 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להעביר פילה דגים 1 לכל אחד 4 צלחות. כף סלסה ארוגולה ורדה לצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
סלסה ורדהסלסה ורדה
ארוגולהארוגולה
7
מגישים עם טריזי לימון, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
8
מערבבים את ארוגולה, פטרוזיליה, שמן זית, צלפים, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל אדום יחד בקערה קטנה. כיסוי וצינה. הסלסה יכולה להיות מוכנה 4 שעות קדימה, אבל לתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
פלפל אדוםפלפל אדום
שמן זיתשמן זית
ארוגולהארוגולה
פטרוזיליהפטרוזיליה
צלפיםצלפים
סלסהסלסה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרארוגולה קצוצה דקארוגולה קצוצה דק1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלפים, שטוף סחוטצלפים, שטוף סחוט23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה הליבוט, כל כ 1 1/2 אינץ ' עבהפילה הליבוט, כל כ 1 1/2 אינץ ' עבה1nullמיץ לימון (כ 2 כפות מיץ לימון טרי)מיץ לימון (כ 2 כפות מיץ לימון טרי)1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4שרימפס וורידיםפלחי לימון לקישוט, אופציונליפלחי לימון לקישוט, אופציונלי1כף. חומץ ביין אדוםגרידת לימוןגרידת לימון1אוראו ממולאים כפוליםכסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסק מיובשפלפל אדום מרוסק מיובש

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.