הליבוט במרק עגבניות שיטאקי
לכו לחנות ותביאו שום בבקבוק, פלפל, משחת קארי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: הליבוט במרק ארטישוק ועגבניות, דג פוטית מטוגנת במרק עגבניות-שומר, ו הליבוט עם שעועית לבנה מרק עגבניות רוזמרין.
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד אטריות מבשלות, מחממות שמן במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני.
להוסיף שום; לבשל 1 1/2 דקות או עד מכרז, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מיץ צדפות וממרח קארי, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים פטריות, עגבניות ופלפל למחבת; מביאים לרתיחה.
מוסיפים דגים; מפזרים בזיליקום ומלח. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.