הליבוט מזרחי מוקפץ
מוקפץ הליבוט מזרחי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 5 . מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו סלרי, עלי כוסברה, תרמילי אפונה שלג, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו סטייק שומשום מוקפץ, עוף וברוקולי מוקפצים, ו מוקפץ בקר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 4 מרכיבים ראשונים; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מבשלים אטריות ראמן לפי הוראות החבילה, תוך השמטת חבילות תיבול.
מצפים ווק או מחבת טפלון גדולה בתרסיס בישול; טפטוף 1 כפית שמן סביב החלק העליון של ווק, דפנות ציפוי.
מוסיפים דגים וג ' ינג ' ר; מערבבים 4 עד 6 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים במזלג.
מוציאים דגים מהווק ומניחים בצד.
טפטוף שנותר 1 כפית שמן סביב למעלה של ווק; להוסיף שלג אפונה, פלפל, וסלרי. מוקפץ 2 עד 3 דקות או עד פריך-מכרז; מנמיכים את האש.
מוסיפים לווק תערובת חומץ, אטריות ודגים. מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לחימום יסודי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. זינד-הומברכט קלו ווינדסבוהל ונדאנג ' טרדיב פינו גריס עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![זינד-הומברכט קלוס ווינדסבוהל ונדנג ' טרדיב פינו גריס]()
זינד-הומברכט קלוס ווינדסבוהל ונדנג ' טרדיב פינו גריס