מוקפץ הליבוט מזרחי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 5 . מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו סלרי, עלי כוסברה, תרמילי אפונה שלג, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו סטייק שומשום מוקפץ, עוף וברוקולי מוקפצים, ו מוקפץ בקר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 4 מרכיבים ראשונים; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
2
מבשלים אטריות ראמן לפי הוראות החבילה, תוך השמטת חבילות תיבול.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3
מסננים ומניחים בצד.
4
מצפים ווק או מחבת טפלון גדולה בתרסיס בישול; טפטוף 1 כפית שמן סביב החלק העליון של ווק, דפנות ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
חום בינוני-גבוה (37
6
עד חם.
7
מוסיפים דגים וג ' ינג ' ר; מערבבים 4 עד 6 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
8
מוציאים דגים מהווק ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
טפטוף שנותר 1 כפית שמן סביב למעלה של ווק; להוסיף שלג אפונה, פלפל, וסלרי. מוקפץ 2 עד 3 דקות או עד פריך-מכרז; מנמיכים את האש.
פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. זינד-הומברכט קלו ווינדסבוהל ונדאנג ' טרדיב פינו גריס עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.