הליבוט עטוף בחבילות שמיר
הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. אם יש לך פילה הליבוט, גזר, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. נסו חבילות Tamale עטופות בצ'ארד או כרוב פולנטה-צ' ילה מ ' לב הצלחת, הליבוט עטוף בתפוחי אדמה, ו הליבוט עטוף בפילו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים גזר, חצי שמיר קצוץ, מיץ לימון, מלח, ופלפל שחור טחון בקערה.
חותכים 2 חתיכות של נייר קלף או לסכל לתוך מלבנים 12x18 אינץ'.
מברשת החלק הפנימי של מלבן קלף בקלילות עם חמאה מומסת.
מסדרים תערובת גזר מעל מחצית מכל מלבן קלף.
תערובת גזר למעלה עם פילה הליבוט. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון.
מניחים פרוסות קישואים על גבי כל פילה הליבוט.
מפזרים עם שמיר קצוץ שנותר.
מקפלים את נייר הקלף על פני דגים. הפוך 1/2 אינץ מקופל קצה crimp לאטום.
הגדר חבילות על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 12 עד 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.