הליבוט עם גזר, שומר, לימון ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שיני שום, שמן זית, לימונים; 1, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: הליבוט עם סלט לימון-שומר, הליבוט בגריל עם שומר, עגבניות, ורואל שום קלוי, ו ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°. קו גדול מסגרת אפייה עם נייר, משאיר overhang כל עוד גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת לסכל עם 1 כף שמן. פיזור שומר פרוס במרכז רדיד כמו מיטה לדגים. שומר עליון עם פרוסות לימון, ואז דגים, מרווחים מעט זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
קליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מפזרים גזר על דגים; לסדר עגבניות סביב דגים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
טפטוף 3 כפות שמן על דגים ועגבניות. למעלה עם 16 ענפי קורנית. מכסים דגים עם אוברנג רדיד חותם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים דגים עד אטום במרכז, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, תערובת הנותרים 3/4 כוס שמן זית ושום בבלנדר עד חלקה. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
חבילת נייר כסף פתוחה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
רסס את כל הרוטב על דגים וירקות. אטמו מחדש נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
תן לדגים להתקרר בטמפרטורת החדר 1 שעה. תירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
תשליך זרעי קורנית. באמצעות מרית גדולה, להעביר פילה דגים 1 עם בסיס שומר לכל אחד 8 צלחות. מחלקים עגבניות, גזר ורוטב בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
מקשטים דגים עם פלחי לימון וכפפות שומר.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.