הליבוט עם מנגו וגבינת עיזים
הליבוט עם מנגו וגבינת עיזים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה הליבוט, גבינת עיזים, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: הליבוט צלוי עם גבינת עיזים, קסדיות גבינת מנגו ועזים, ו גבינת עיזים וקסדיות מנגו.
הוראות
בקערה קטנה לשלב מנגו, בצל ירוק, פטרוזיליה ומיץ ליים. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
בסיר קטן מעל חום בינוני לשלב סירופ מייפל וחרדל; להביא רותחים. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות.
מתלה מעיל גריל עם ספריי בישול nonstick. גריל Preheat למדיום (300F עד 177°). פילה העונה עם מלח לפי הטעם.
שים פילה על הגריל. גריל, מכוסה, 5 דקות לכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
ממש לפני ההגשה, מערבבים גבינת עיזים לתוך תערובת מנגו. כף מעל פילה, ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.