הליבוט צלוי עם סלסה אננס-jicama
הליבוט צלוי עם סלסה אננס-jicama עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 170 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, אננס, פילה הליבוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה של בון אפטיט יש 11 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: אננס-Jicama סלסה, סלסה אננס-Jicama בגריל, ו טוסטאדות דגים בגריל עם סלסה אננס-Jícama.
הוראות
מערבבים את 6 המרכיבים הראשונים בקערה קטנה. מתבלים סלסה לפי הטעם במלח ופלפל.מטאטא Preheat. דג העונה עם מלח, פלפל, ואבקת צ ' ילה. קו גיליון אפייה מסגרת עם נייר; מקום דגים על נייר. דגים צלויים עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד.
מניחים על צלחות; סלסה כפית מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.